Τζορτζ Κλούνεϊ: Έχασε 13 κιλά για τη νέα του ταινία στο Netflix και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα αφού έχασε περίπου 13 κιλά για την επερχόμενη ταινία του, «The Midnight Sky», σύμφωνα με την Mirror. Ο Clooney, 59 ετών, έχασε το βάρος για τον ρόλο του στην ταινία ως αστρονόμος που επιβιώνει από μια “αποκαλυψη”. Ο ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για την ανάρρωσή του.

Ο Κλούνεϊ δήλωσε στην εδημερίδα ότι “Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου”.

Ο Clooney, ο οποίος είναι επίσης και ο σκηνοθέτης της ταινίας, πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να βελτιωθεί η υγεία μου και ως σκηνοθέτης, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεται ενέργεια. Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε με τον χαρακτήρα μου”.

Έπρεπε επίσης να μεγαλώσει μια γενειάδα για τον ρόλο, κάτι που δεν άρεσε στη σύζυγό του Amal, 42 ετών. “Μεγάλωσα αρκετά τα γένια μου και ο γιος μου το λάτρεψε γιατί μπορούσε να κρύψει πράγματα μέσα, κάτι που δεν ήξερα μέχρι που πήγα στη δουλειά και κάποιος μου είπε έχεις ένα γλειφιτζούρι κολλημένο στα γένια σου” περιέγραψε.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ