Τζέραρντ Μπάτλερ και Σοφία Χαρμαντά: Χριστούγεννα μαζί στη Σκωτία

Της Κορύνας Μανταγάρη

Ανάµεσα στο βροχερό Λονδίνο και την οµιχλώδη Σκωτία θα περάσουν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων η Σοφία Χαρµαντά και ο γοητευτικός σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ. Το καλλίγραµµο µοντέλο µε τα αµέτρητα χιλιόµετρα στις διεθνείς πασαρέλες έχει επιλέξει ως βάση για τον χειµώνα τη Βρετανία, έτσι ώστε να µπορεί να ταξιδεύει στις χώρες της Ευρώπης για επαγγελµατικούς λόγους. Η πανδηµία έχει αλλάξει προς το παρόν τα σχέδια της Σοφίας.

Τα σχέδιά του, όµως, άλλαξε και ο σύντροφός της. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα, έχει επιλέξει από το φθινόπωρο να µένει στην πολυτελή έπαυλή του στη Σκωτία και, τηρώντας όλα τα απαραίτητα µέτρα προστασίας, ταξιδεύει, όσο µπορεί, είτε για επαγγελµατικούς είτε και για φιλανθρωπικούς λόγους, καθώς είναι γνωστός για την έντονη φιλανθρωπική δράση του.

«Επέλεξαν τη Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα µπορούν να µοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συµµετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όµως, και οι δύο να µην προβάλλουν τη σχέση τους στα media, ειδικά τώρα, που η κατάσταση µε την πανδηµία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και επικίνδυνη. Όταν χάνονται τόσοι άνθρωποι καθηµερινά, δεν είναι ωραίο να µιλάς για την προσωπική σου ευτυχία. Όταν η Σοφία έχει κάποιες ηµέρες κενό από επαγγελµατικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται µε τον αγαπηµένο της στη Σκωτία, ενώ µε τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθηµερινή επικοινωνία.

Ο Τζ. Μπάτλερ αγαπά ιδιαίτερα τη γενέτειρά του και το σπίτι του εκεί, πολύ περισσότερο µετά την τραγωδία που έζησε το 2018, όταν η κατοικία του στο Λος Αντζελες κάηκε ολοσχερώς κατά τη διάρκεια µιας από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια», εξηγεί στη Realnews στενή φίλη του ζευγαριού. Η Ελληνίδα καλλονή και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν στην Αµερική πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα.

Ο Τζ. Μπάτλερ ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά µήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Αντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή µε τους κορυφαίους µάνατζερ στη βιοµηχανία της µόδας και του κινηµατογράφου. Τότε εκείνος διατηρούσε σχέση µε τη Μόργκαν Μπράουν, µε την οποία χώρισε για ένα διάστηµα, επανασυνδέθηκε, για να έρθει στη συνέχεια ο οριστικός χωρισµός. Από τότε, η Σ. Χαρµαντά είναι στο πλευρό του. Μετά το καλοκαίρι, η Σοφία πήρε την απόφαση να αποδεχθεί προτάσεις για δουλειά στη Βρετανία και όχι στη Νέα Υόρκη, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, γιατί γνώριζε πως, λόγω της πανδηµίας, θα ήταν επίφοβο να ταξιδέψει στην Αµερική, όπου µπορεί να εγκλωβιζόταν, µακριά από τον αγαπηµένο της.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ