Κώστας Καραφώτης – Εύη Σαλταφερίδου: Μένουν μαζί – Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Της Κορύνας Μανταγάρη

Ένα χρόνο απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Κώστας Καραφώτης και η Εύη Σαλταφερίδου, οι οποίοι πλέον μένουν μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα. Ο Κ. Καραφώτης είναι ερωτευμένος με την εντυπωσιακή personal trainer και, όπως εξηγούν στη Realnews πρόσωπα από τον φιλικό κύκλο του, αυτός ο έρωτας δεν κρύβεται. «Είναι πολύ δεμένοι, νοιάζεται πραγματικά ο ένας για τον άλλο. Η Εύη είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τον Κώστα, ενώ και εκείνος τη φροντίζει πάντα… Δεν τους αρέσει η δημοσιότητα, αλλά μέχρι και τη δεύτερη καραντίνα είχαν κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους, χωρίς να κρύβονται. Δεν τους αρέσει να προβάλλουν αυτό που ζουν. Θεωρούν πως είναι κάτι προσωπικό που πρέπει να διαφυλάττουν από την έκθεση».

Και στους δύο αρέσει να μένουν σπίτι, όπου γυμνάζονται, μαγειρεύουν ή βλέπουν ταινίες. Οταν ο Κώστας ασχολείται με τη μουσική, παρασύρει και την Εύη να ακούσει νέα τραγούδια, ενώ αντίστοιχα εκείνη τον θέλει στο πλευρό της όταν κάνει την καθημερινή της άσκηση. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα το φθινόπωρο του 2019 και η αρχική συμπάθεια πολύ σύντομα μετατράπηκε σε έλξη. Το πρώτο ραντεβού ήταν θέμα χρόνου.

Τόσο ο Κώστας όσο και η Εύη ξέρουν πώς είναι να ζεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού εκείνος συμμετείχε στο «Fame story 2» και εκείνη στο «Survivor 2», και, πλέον, επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από αυτά. «Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι, είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις ένα δεσμό πριν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Ομως, νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μια φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν… Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική», έχει δηλώσει ο Κ. Καραφώτης. Αποφεύγουν και οι δύο να αναφέρονται σε συνεντεύξεις στην προσωπική τους ζωή, ενώ εξίσου προσεκτικοί είναι και μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, καθώς δεν αναρτούν κοινές φωτογραφίες τους.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ