Γωγώ Μαστροκώστα: Τι σκέφτηκε μόλις γνώρισε τον Τραϊανό Δέλλα – Πώς έγινε η πρόταση γάμου -ΒΙΝΤΕΟ

Για τη γνωριμία με τον άνδρα της ζωής της Τραϊανό Δέλλα, την πρόταησ γάμου που βγήκε με το τσιγκέλι, την κόρη της αλλά και την περιπέτεια με τον καρκίνο μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα στο dot. του ΣΚΑΪ. Όπως εκμυστηρεύτηκε ποτέ δεν είχε αυτοπεποίθηση και δεν της άρεσε να τραβά την προσοχή. “Κοιτάζω τις φωτογραφίες μου και λέω γιατί δεν απόλαυσα αυτό το πράγμα! Δεν το κατανόησα, να αισθανθώ… άλλο ότι ήμουν πάντα ένας δυναμικός άνθρωπος” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και γυμνάστρια.

“Δεν έβλεπα, δεν καταλάβαινα ότι προσήλκυα την προσοχή. Είναι η ενέργεια που εκπέμπεις, εγώ μπορεί να πέρναγα από τον καθρέφτη μου και να έλεγα χμ χμ”.

Όσο για την εξωστρεφή ζωή που είχε, είπε: “Δεν έβγαινα καθόλου, έβγαινα αναγκαστικά, γιατί ήταν η δουλειά μου και έπρεπε να βγω. Γενικά στη ζωή μου ήμουν του σπιτιού, μ αρέσει, μου άρεσε. Μπουζούκια βαριόμουν τρελά, ιδίως αν πήγαινε 3 το πρωί, ήθελα να φύγω. Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω… Ήθελα σαν τρελή να αλλάξει η ζωή μου. Με είχε κουράσει όλο αυτό, Και όταν δουλεύεις πάρα πολλά χρόνια. Και όταν γνωρίζεις τον άνθρωπό σου, και νιώθεις ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορείς να τον εμπιστευτείς και να αφεθείς… Εκεί αφέθηκα”.

“Δεν κυνήγησα κάτι. Ερχόταν το πράγμα συνέχεια. Ήταν σαν μην προλαβαίνω να πάρω ανάσα, να σκεφτώ και να φιλτράρω όλο αυτό το πράγμα, με μια άλλη ωριμότητα που έχω τώρα. Αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να με ξέρει άνθρωπος. Είχε εισπράξει τόση κακία. Δεν είχε και σχέση με τον πραγματικό μου εαυτό. Ίσως ήμουν παρεξηγημένη στον κόσμο που δεν με ήξερε”.

Όσο για τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα είπε: “Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός κι όλο το look και μελαχρινός και ψηλός δυο μέτρα”. Για την πρόταση γάμου είπε: “Μένω έγκυος, έχω και μια εγκυμοσύνη πριν και έχω χάσει το μωρό. Μένω έγκυος, περνάνε τρεις μήνες, τέσσερις μήνες, πέντε μήνες. Πρόταση δεν βλέπω. Κάποια στιγμή στους έξι μήνες του λέω “τέλεια μωρό μου, ξέρεις πώς θα λένε την κόρη μας ε; Βικτώρια Μαστροκώστα. Κάποια στιγμή ήταν σε προετοιμασία για την Εθνική. Ήταν στο ξενοδοχείο και μου λέει έλα από το ξενοδοχείο. Και πέρασα και μου έδωσε το δαχτυλίδι ,.Έτσι απλά και απέριττα”.

Για την περιπέτεια υγείας είπε: “Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου. Δεν μένω σ αυτά τα πράγματα. Προχωράμε στη ζωή μας, είμαι καλά, νιώθω καλά και πρέπει να προσπερνάμε πράγματα. Η σχέση μας με τον Τραϊανό εν επηρεάστηκε. Οι σχέσεις που έχουν ουσία δυναμώνουν με τις δυσκολίες και αυτές που δεν έχουν ουσία είναι αυτές που θα διαλυθούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ