Νέος έρωτας στη σόουμπιζ – Ο περιζήτητος εργένης και η μελαχρινή καλλονή

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας, ο Ντένης Παπαγεωργίου φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της διεθνούς Ελληνίδας fashion blogger Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η μελαχρινή καλλονή είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί. Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, το ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Nτένης Παπαγεωργίου έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με μαγαζιά εστίασης σε Αθήνα και Μύκονο, ενώ είχε συνεργαστεί και με τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο Λίντσεϊ Λόχαν. Στην οικογένεια Παπαγεωργίου ανήκουν επίσης η αντιπροσωπία της Sanyo και το εμπορικό κέντρο «Αvenue». Από την πλευρά της, η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη θεωρείται από τις λίγες Ελληνίδες fashion bloggers που έχουν καταφέρει να συνεργαστούν με επιτυχία με διεθνή luxury brands, όπως Valentino, Jimmy Choo, Gucci, Elie Saab, Net-a-Porter κ.ά., και να συμμετάσχουν στις πιο σημαντικές fashion διοργανώσεις.

Το blog της δίνει την αίσθηση ενός minimal online magazine, με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για τη μόδα και την ομορφιά, που, μέσα από τα ταξίδια της, τις μοιράζεται μαζί μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ