Εβελίνα Παπούλια: Τι είπε για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε τους “Δύο Ξένους”, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της, Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός, η οποία μικρή όπως λέει, ήταν ο φόβος και τρόμος των αγοριών, μίλησε για το ποδόσφαιρο που έπαιζε στα παιδικά της χρόνια, τον χορό που την οδήγησε στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο έζησε το αμερικάνικο όνειρο, την επιστροφή στην Ελλάδα και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την αναγνωρισιμότητα που εισέβαλε ξαφνικά στη ζωή της μετά την εμφάνισή της στους “Δύο ξένους”, σειρά που όπως λέει σήμερα,“καλύτερα που τελείωσε στις δύο σεζόν”.

Παπούλια: Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή

Σχετικά με το πώς χειρίστηκε το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και για το πώς διαχειρίστηκαν τα ΜΜΕ την υπόθεση δήλωσε: “Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των “Δύο Ξένων” κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την τρελή, δεν είχα καθόλου ζωή”, είπε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Ενώ αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Ρήγα είπε: Με τον Αλέξανδρο είμαστε φίλοι. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω ‘τι γίνεται;’ Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω ‘Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις'”.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη και το τατουάζ τριαντάφυλλο που μοιράζονται κι οι δύο στον καρπό. Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε ακόμη για την ιδιαίτερη σχέση της με τον γάμο, την κρίση ηλικίας που πέρασε, το greek καμάκι, αλλά και για τις εντυπώσεις της από τις συναντήσεις της με διάσημους σταρ, όπως οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ