Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Αμάλ Αλαμουντίν – ΦΩΤΟ

Τον τίτλο του άνδρα της χρονιάς από το περιοδικό GQ κέρδισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και παράλληλα ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με τον έρωτά του με την Αμάλ Αλαμουντίν και την οικογενειακή ζωή. Ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ είπε ότι ήταν πεπεισμένος πως δεν θα παντρευόταν ποτέ ούτε θα έκανε παιδιά ώσπου συνάντησε τη σύζυγό του, τη 42χρονη Αμάλ, την οποία παντρεύτηκε το 2014 και μαζί απέκτησαν τα δίδυμά τους Έλα και Αλεξάντερ, τριών ετών.

“Για 36 χρόνια ήμουν ο τύπος που αν κάποιο παιδάκι εμφανιζόταν και άρχιζε να κλαίει έλεγα “με δουλεύεις τώρα! Και ξαφνικά είμαι ο τύπος με το παιδί. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, δεν θα κάνω παιδιά. Θα δουλεύω, θα έχω σπουδαίους φίλους και μία ζωή γεμάτη. Τα πήγαινα καλά. Και δεν ήξερα πόσο ανολοκλήρωτη ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Αμάλ. Και μετά όλα άλλαξαν. Και ήμουν “πραγματικά, αυτό ήταν τεράστιο κενό”. Ποτέ δεν ήμουν στη θέση όπου η ζωή κάποιου άλλου ήταν απείρως πιο σημαντική από τη δική μου. Και μετά έρχονται δύο ανθρωπάκια, που είναι μικρούλικα και πρέπει να τα ταΐσεις…”.

Ο Τζορτζ είπε ότι προτίμησε να βρίσκεται πλέον πίσω από τις κάμερες επειδή δεν ήθελε λόγω ηλικίας να εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία που τόσο αγαπά. “Αγαπώ τη βιομηχανία. Και επίσης δεν θέλω να είμαι πάνω από τα 60 και να ανησυχώ τι θα πει ένας διευθυντής καστ ή κάποιος νεαρός παραγωγός ή οι διευθυντές των στούντιο. Ήθελα να έχω πλήρη ανάμιξη. Το να σκηνοθετείς είναι σαν να ζωγραφίζεις. Οι μπογιές είναι η υποκριτική, το σενάριο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ