Μάρθα Καραγιάννη: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της – Τι δηλώνει η ίδια και η φίλη της – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι η κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη έχει επιδεινωθεί και πως εκείνη πλέον δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, διέψευσε η ίδια η ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είπε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;», ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε πως πριν από λίγο καιρό είχαν δειπνήσει μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι και η Καραγιάννη φαινόταν μια χαρά, υγιέστατη.

Η συγκάτοικος και καλλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».

Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ