Σούζαν Σαράντον κατά Σερ: “Μου έκλεψε τον ρόλο” – Η αλήθεια για τις σχέσεις των δύο σταρ – ΒΙΝΤΕΟ

Τη Σερ, συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία του 1987 “Οι μάγισσες του Ίστγουικ” κατηγορεί η Σούζαν Σαράντον ότι της έκλεψε τον ρόλο που προοριζόταν για εκείνη αφού είχε σχέση με τον παραγωγό Τζον Πέτερς. Η Σαράντον είπε ότι ο ρόλος της σέξι γλύπτριας Άλεξ προοριζόταν για την ίδια, αλλά η Σερ είχε “σχέση” με τον παραγωγό κι έτσι “καπάρωσε” τον ρόλο για την ίδια αφήνοντας στη Σαράντον τον ρόλο της μοναχικής καθηγήτριας τσέλο, Τζέιν. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούσαν η Μισέλ Πφάιφερ και ο Τζακ Νίκολσον ως διάβολος.

Μιλώντας με τον σεναριογράφο Μάικλ Κρίστοφερ η σταρ αποκάλυψε: “Αρχικά στο καστ είχα προσληφθεί για τον ρόλο της Σερ και δεν το έμαθα προτού φθάσω στο Λος Άντζελες, γιατί τότε ζούσα στη Ρώμη, ότι τελικά θα έπαιρνα διαφορετικό ρόλο. Έπρεπε εντελώς ξαφνικά να μάθω να παίζω το τσέλο και δεν είχα παίξει μουσικό όργανο ποτέ στη ζωή μου. Μου είπαν ότι θα μου έκαναν μήνυση αν έφευγα και έτσι δεν είχα επιλογή”. “Η Σερ κατά έναν τρόπο άνοιξε τον δρόμο της για τον ρόλο” παρατήρησε ο Κρίστοφερ με τη Σαράντον να απαντά: “Αυτός είναι ο Τζον…αυτός και η Σερ είχαν παλιά σχέση ή κάτι τελοσπάντων, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα”.

Επίσης, είπε ότι η Σερ δεν ήθελε να μένει στις σκηνές που δεν είχε πολλές ατάκες και η προσοχή στρεφόταν στον Νίκολσον και τη Φάιφερ. “Η Σερ είπε “ξέρεις, δυσκολεύομαι να είμαι σε σκηνή που δεν είναι για εμένα”. Έτσι γυρνούσε τις ατάκες της και πήγαινε σπίτι της. Κανείς δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όλοι έτσι αισθάνονται. Πολύ καλό για εκείνη να το πει”. Η Σερ σχολίασε τις δηλώσεις της Σαράντον με ανάρτησή της στο twitter: “Δεν το πιστεύω ότι η Σούζαν θα έλεγε πως είπα ότι “θα δυσκολευόμουν να είμαι σε σκηνή που δεν είναι για εμένα”. Πρώτον, δεν είναι αλήθεια και δεύτερον αγαπώ τη Σούζαν”. Η Σαράντον απολογήθηκε καθώς είχε πει επιπλέον ότι η Σερ είναι γενναιόδωρη, φανταστική και τόσο αστεία.

Πάντως, οι ηθοποιοί τα πήγαν πολύ καλά μεταξύ τους σε σημείο που η Σερ της δάνεισε περούκα και ένα φόρεμα για μια σκηνή στην οποία ο Νίκολσον την αποπλανεί. Μάλιστα, καθημερινά γευμάτιζαν στο τροχόσπιτο του Νίκολσον όλοι μαζί.

Παράλληλα, η Σαράντον είπε ότι η ίδια, η Σερ και η Μισέλ Πφάιρερ ενώθηκαν για να επιβιώσουν των γυρισμάτων, όπου ο Πίτερς πετούσε καρέκλες στο κινηματογραφικό σετ κάθε φορά που νευρίαζε και ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ παραιτήθηκε δύο φορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ