Αποκάλυψη από τη Νικόλ Κίντμαν: Γιατί δεν πήρε τον ρόλο στο “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ” – ΒΙΝΤΕΟ

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι ήθελε απελπισμένα τον ρόλο της Τζούλια Ρόμπερτς στη ρομαντική κωμωδία “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ” αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ενώ η σταρ συμπρωταγωνιστεί τώρα με τον Χιου Γκραντ στη σειρά θρίλερ του ΗΒΟ “The Undoing”, ομολογεί πως αν ήταν στο χέρι της θα είχε εμφανιστεί δεκαετίες πριν στο πλευρό του. Η Κίντμαν είπε στον Γκραντ σε συνομιλία τους για το Marie Claire ότι ήθελε διακαώς να υποδυθεί την Άννα Σκοτ στην ταινία του 1999 αλλά επίσης αποκάλυψε ότι παραλίγο να πάρει κι έναν μικρό ρόλο στο “Love, Actually”.

“Αλήθεια; Ποιον ρόλο” αναρωτήθηκε ο Γκραντ και τότε η Κίντμαν αποκάλυψε: “Δεν μπορώ να θυμηθώ. Δεν ήταν μεγάλος ρόλος.. Και πραγματικά ήθελα τον ρόλο που έπαιξε η Τζούλια Ρόμπερτς στο “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ… Ναι, το ήθελα πολύ. Αλλά δεν ήμουν πολύ γνωστή και δεν ήμουν και αρκετά ταλαντούχα” είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Από την πλευρά της πάντως η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όταν διάβασε το σενάριο τον Ιούνιο του 1997. Η ίδια είχε πει στον ατζέντη της, όπως είχε δηλώσει στο VanityFair, “πόσο βαρετό, πόσο κουραστικό. Τι χαζό πράγμα να κάνω!” είχε αναφωνήσει αλλά τελικά υπέγραψε το συμβόλαιο. “Γ@@@@ω, θα την κάνω αυτήν την ταινία” είχε πει.

Η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία και αποκαθήλωσε το “Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία” ως την απόλυτη βρετανική επιτυχία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ