The Crown: Στη νέα σεζόν “πρωταγωνιστεί” το εμβληματικό νυφικό της Νταϊάνα – ΒΙΝΤΕΟ

Επιστρέφει η σειρά “The Crown” με τον τέταρτο κύκλο της στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου και αυτήν τη φορά περιμένουμε να δούμε την Έμα Κόριν που υποδύεται τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ μέσα στο εμβληματικό νυφικό. Η ηθοποιός περιέγραψε στο RadioTimes.com την εμπειρία της να φορέσει το εμβληματικό νυφικό της αείμνηστης πριγκίπισσας από τον γάμο της με τον Κάρολο το 1981.

Οι δημιουργοί του πρωτότυπου νυφικού ήταν οι Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Εμάνουελ. Οι ίδιο έδωσαν τα σχέδια του νυφικού στη σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς Έιμι Ρόμπερτς, η οποία σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό της σειράς στο twitter, ήθελε να μεταφέρει το πνεύμα και το στιλ του πρωτότυπου χωρίς να δημιουργήσει αντίγραφο. Αυτό δείχνει και την τελειομανία των παραγωγών της σειράς που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και ημιτελές. Η Κόριν είπε ότι έκανε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε πρόβες με το νυφικό που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη βασισμένο στο σχέδιο των Εμάνουελ και ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για εκείνη.

“Ήταν τρέλα, το νυφικό ήταν βαρύ, πολύ βαρύ πραγματικά. Το νυφικό ήταν εντελώς τρελό… λάτρεψα τη διαδικασία με τις πρόβες παραδόξως, περισσότερο από τη μέρα που το φόρεσα κανονικά. Γιατί στην ουσία δεν δείχνουμε τον γάμο, εμφανίζομαι με το νυφικό μόνο για μια στιγμή. Αλλά βασικά έκανα τόσες πρόβες, νομίζω πιθανόν τέσσερις με πέντε και καθεμία διαρκούσε αρκετές ώρες” είπε η η ηθοποιός. Επίσης πρόσθεσε: “Από τη στιγμή που είχαν το υλικό και προσπαθούσαν να μου πάρουν τα μέτρα και να το φτιάξουν και μετά σιγά σιγά να το προσαρμόσουν πάνω μου και μετά το χώρισαν κομμάτι κομμάτι επειδή είναι τόσο ογκώδες, ήταν όλο απίστευτο. Και αισθάνθηκα ότι το γνώριζα καλά επειδή πέρασα τόσο χρόνο στις πρόβες μέσα σ’ αυτό και ήταν υπέροχο που αυτή η διαδικασία ήταν πιο ιδιωτική. Θυμάμαι βασικά όταν κάναμε τις πρόβες η Έιμι μου είπε “θα έπρεπε να φέρεις τη μαμά σου εδώ, νομίζω η μαμά σου θα έπρεπε να έρθει, επειδή είναι μία από αυτές τις στιγμές”. Κι εγώ σκέφτομαι “δεν παντρεύομαι κανονικά” αλλά αντιλήφθηκα ακριβώς τι εννοούσε και πράγματι σκέφτηκα “ναι, βασικά θα ήθελα πολύ τη μαμά μου εδώ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ