Ιωάννα Μαλέσκου: Τι λέει για την εμπειρία της ως δασκάλα – Η αλήθεια για την καταγωγή της

Στην εκπομπή Dot η «Love It» παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα χρόνια της ως δασκάλα στην Κρήτη και τη νέα της ζωή στην Αθήνα ενώ… απαντά και σε αδιάκριτες ερωτήσεις. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την Πρέβεζα, ενώ για τη μετακόμιση στην πρωτεύουσα ανέφερε ότι ακόμα δεν γνωρίζει την πόλη καλά. “Εγώ ακόμα μπερδεύομαι στους δρόμους και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και νοίκιασα κοντά” τόνισε.

Όσο για την καταγωγή της και την εμπειρία της ως δασκάλα, η παρουσιάστρια τόνισε: “Δεν είμαι από την Κρήτη, όχι. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου” είπε.

Η παρουσιάστρια έπαιξε και το παιχνίδι των ερωτήσεων «η ώρα της αλήθειας», όπου απαντάς με ένα «ναι» ή ένα «όχι». Ανάμεσα στις ερωτήσεις ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε αν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στην εμφάνισή του. «Είμαι υπέρ του να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και δόξα των Θεώ έχω πολύ καλή αισθητικό», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ