Γκλέτσος: Αν ήμουν στα 25 μου θα έμπαινα στο Bachelor – Ο Αποστόλης των 53 ετών όμως όχι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο ΟΡΕΝ για τον κορονοϊό και όπως είπε ευτυχώς έχουμε την υγεία μας, είναι δύσκολος καιρός για πρίγκιπες. “Κάνουμε το τεστ 72 ώρες πριν ταξιδέψουμε και επειδή το κάνουμε όλοι αισθανόμαστε λίγο πιο καλά, πιο ασφαλείς. Για την Κύπρο χρειάζεται τεστ” είπε για τα γυρίσματα της σειράς “8 Λέξεις” που γίνονται στην Κύπρο. “Δεν είμαι καθόλου άνετος, γιατί είμαι σε ευπαθή ομάδα λόγω των θεμάτων που είχα με την καρδιά και των επεμβάσεων που έκανα αλλά δεν θα με σκοτώσει και ο φόβος. Έχω μια ισορροπία μέσα μου” σημείωσε.

“Βλέπω την τηλεόραση τόσο σαν απλός θεατής όσο και σαν επαγγελματίας του χώρου. Είναι σε ένα καλό επίπεδο. Όλα υπάρχουν φέτος και καλώς υπάρχουν κι ο τηλεθεατής έχει το μαγικό τηλεκοντρόλ και βλέπει αυτά που νομίζει ότι του κάνουν καλό και τον διασκεδάζουν” είπε για την τηλεόραση.

“Παρακολουθώ τα ριάλιτι για να ξέρω τι γίνεται για να βλέπω τι γίνεται. Έχω γνώμη και βεβαίως καλώς υπάρχουν. Τα παιδιά που πάνε εκεί, μέσα στον γενικό χαμό της ανεργίας και της απραγίας, είναι ένας τρόπος για να βγάλουν κάποια χρήματα, γιατί πληρώνονται όλοι εκεί. Και να δείξουν τα ταλέντα τους, άλλος χορεύει, άλλος τραγουδάει, άλλος έχει σουβλατζίδικο και θέλει να ανεβάσει τις πωλήσεις. Εγώ αν είχα σουβλατζίδικο θα το έκανα. Γιατί όχι; Όλα καλά” σχολίασε σχετικά με τα ριάλιτι.

“Έχω παρακολουθήσει το Bachelor. Αν η κόρη μου μού έλεγε πως θα ήθελε να πάει στο Bachelor, δεν θα ασκούσα και τρομακτικές πιέσεις γιατί είναι μια πολίτης, ενήλικη και νομίζω ότι είναι κακό να μπαίνεις εμπόδιο σε κάτι που κάποιος θέλει πολύ. Θα έλεγα τη γνώμη μου αλλά μέχρι εκεί, δεν θα ασκούσα βέτο” ανέφερε. “Με έχει διδάξει η ζωή ότι δεν υπάρχει ναι και όχι, αλλά δεδομένα. Αν ήμουν στα 25 μου θα έμπαινα, ναι, στο Bachelor. Ο Αποστόλης των 53, όμως, να πάει στο Bachelor θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ