Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Μου έκαναν πρόταση από το J2US – Γιατί αρνήθηκα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για την επίθεση που είχε δεχτεί από τα ΜΜΕ, για τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και για την άρνηση της να πάει στο J2US.

“Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν πέσει και έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι” τόνισε.

“Έχω κάνει λάθη, και ποιος δεν έχει κάνει; Πιστεύω ότι από τα λάθη και τις αποτυχίες μαθαίνεις. Ο πόνος είναι δάσκαλος. Μαθαίνεις από τον πόνο, να μην τον φοβόμαστε, μας μαθαίνει πράγματα. Έχω πονέσει πάρα πολύ, γιατί έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Τότε που δεν υπήρχε ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα. Από τα λάθη και τις αποτυχίες διαμορφώνεις χαρακτήρα, οπότε αγαπώ και αυτά που έκανα σαν λάθη. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου” περιέγραψε.

Είναι βαρύ να κουβαλάς το όνομα Παπανδρέου ως κληρονομιά. Ήταν επώδυνο και οδυνηρό να προσπαθείς να αλλάξεις την εικόνα που έχει δημιουργηθεί για σένα. Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της. Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης, με την αβάσταχτη ελαφρότητα. Μια ελαφριά γυναίκα. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Μια γυναίκα που τον στήριξε όσο τίποτε άλλο. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί” συμπλήρωσε.

“Έμεινα εδώ, έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το άντεξα. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλά… ” ανέφερε.

“Έγινε πρόταση από το J2US αλλά ήμουν κάθετη. Ήταν τηλεφωνική προσέγγιση αλλά αρνήθηκα. Έχω μια ιστορία που δεν διακυβεύεται. Είμαι άλλο πράγμα εγώ. Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα γιατί είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Δεν υπάρχει τίμημα γι’ αυτό. Μου είχε γίνει πρόταση και για το Dancing With The Stars παλιά” είπε σχετικά με το J2US.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ