Chrissy Teigen: “Έχασε” το μωρό που περίμενε – Η συγκινητική της ανάρτηση

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, Chrissy Teigen, αποκάλυψε ότι υπέστη αποβολή σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη το βράδυ. Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, που απέκτησε με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, ήταν έγκυος και περίμενε αγόρι, το οποίο θα ονόμαζε Τζακ. Αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και από το Σάββατο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες. Έλαβε μεταγγίσεις αίματος έπειτα από αιμορραγία τον τελευταίο μήνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και είναι το είδος εντός πόνου που είναι βαθύς, το είδος του πόνου που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις ατελείωτες σακούλες μετάγγισης αίματος. Απλώς δεν ήταν αρκετό», έγραψε, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη εικόνα της που κάθεται σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι και κλαίει.

«Ποτέ με τον Τζον δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να καλούμε αυτόν τον μικρό άνδρα στην κοιλιά μου Τζακ. Έτσι θα είναι πάντα ο Τζακ για εμάς. Ο Τζακ δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι για πάντα», πρόσθεσε.

«Στον Τζακ μας – Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου συναντήθηκαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα” κατέληξε.

Η Teigen, που είναι παντρεμένη με τον μουσικό John Legend, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την οικογένειά της – συμπεριλαμβανομένης της κόρης και του γιου της, της Luna και του Miles – και των θαυμαστών της.

“Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που είχαμε βιώσει», συνέχισε ο Teigen. «Αλλά δεν μπορεί κάθε ημέρα να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις πιο σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε, θα κλαίμε… Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο πιο σκληρά και θα το ξεπεράσουμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ