Διάσημη popstar διέλυσε τον αρραβώνα της – Τα… ύποπτα μηνύματα στη Σελένα Γκόμεζ

Εκστασιασμένη δήλωνε τον Ιούλιο η Ντέμι Λοβάτο στην προοπτική να ξεκινήσει οικογένεια και μια νέα ζωή με τον Μαξ Ίριχ, τον σταρ της σαπουνόπερας “Ατίθασα Νιάτα”. Τότε μόλις είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα της και τραγουδίστρια έδειχνε να γυρνά πράγματι σελίδα στη ζωή της. Ωστόσο, το Page Six μετέδωσε πως πλέον ο αρραβώνας διαλύθηκε. Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση το τελευταίο διάστημα με τους θαυμαστές της να εντοπίζουν ότι η αδερφή της και ο σωματοφύλακάς της έκαναν unfollow στον ηθοποιό στο instagram. Πηγή κοντά στην popstar επιβεβαίωσε ότι ο αρραβώνας διαλύθηκε. Αμέσως μετά τον χωρισμό, πηγή είπε στο Page Six ότι το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει, “Δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά εκεί οδεύουν” είχε πει άλλη πηγή κοντά στο ζευγάρι λίγο πριν επιβεβαιωθεί ο χωρισμός. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Μάρτιο, μόλις τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της Λοβάτο από το μοντέλο Όστιν Γουίλσον.

Πάντως, ρόλο στον χωρισμό φέρεται πως διαδραμάτισαν τα “ξελιγωμένα” μηνύματα του Ίριχ στη Σελένα Γκόμεζ, την πρώην κολλητή της Λοβάτο, το 2015,φήμη που κυκλοφόρησε αρχές του μήνα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή δήλωσε στο People: “Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά η Ντέμι και ο Μαξ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους”.

Η Ντέμι λίγες ώρες μετά ανέβασε ένα insta story από το μπάνιο της όπου φαίνεται το χέρι της χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ