Makistselios.gr: Η Ελισάβετ Μουτάφη φέρνει τις σημαντικές δημιουργίες του Μάκη Τσέλιου σε όλες και όλους

Το makistselios.gr είναι το νέο e-shop του «Makis Tselios Atelier» που κάνει το επόμενο βήμα του, με την σύμπραξη των δυνατών υπογραφών του Μάκη Τσέλιου και της ανιψιάς του, Ελισάβετ Μουτάφη.

Το ελληνικό αποτύπωμα στη διεθνή μόδα, παραμένει ζωντανό από τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τις ανάγκες του άνδρα και της γυναίκας που θέλει να ντύνεται καλά, με ρούχα υψηλών προδιαγραφών, σε τιμές που του το επιτρέπουν.

Το makistselios.gr, δεν είναι ακόμη ένα απρόσωπο e-shop. Είναι ο τόπος ενημέρωσης εκείνων που μπορούν να δουν ένα μέρος της γκάμας των ρούχων του Μάκη Τσέλιου και το σημείο γνωριμίας τους με το Atelier που υποδέχεται άνδρες και γυναίκες στην Ηρακλείτου 6 στο Κολωνάκι. Ένας χώρος φιλόξενος, στον οποίο η Ελισάβετ Μουτάφη και οι συνεργάτες της, συζητούν, προτείνουν, ενημερώνουν και δίνουν λύσεις σε εκείνους που ξέρουν αλλά και σε εκείνους που αναζητούν κάτι νέο, κάτι ξεχωριστό για την εμφάνισή τους.

Λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση των προϊόντων του. Γιατί ένα ρούχο με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ποτέ κομμάτι ψυχρής εμπορικής συναλλαγής. Ο Μάκης Τσέλιος υπηρετεί τη μόδα εδώ και δεκαετίες, έχοντας γίνει γνωστός διεθνώς για την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με τις οποίες διαχειρίζεται τις δημιουργίες του.

Το makistselios.gr ήρθε για να φέρει πιο κοντά την καθημερινότητα κάθε άντρα και κάθε γυναίκας, στην υψηλή αισθητική, στα καλοραμμένα υφάσματα και στον κόσμο της μόδας. Γιατί μόδα είμαστε όλοι εμείς και οι επιλογές μας. Και είμαστε όλοι μας ξεχωριστοί.

Μπείτε στον κόσμο του makistselios.gr και απολαύστε τις νέες δημιουργίες και τα σχέδια, για γυναίκες και άνδρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ