Σάλμα Χάγιεκ: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Με μια ημίγυμνη φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Σάλμα Χάγιεκ εκφράζει την απεριόριστη αγάπη της για την κόρη της Βαλεντίνα που σήμερα κλείνει τα 13 της χρόνια.

Την Κυριακή το βράδυ η 54χρονη σταρ ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία όπου πόζαρε γυμνόστηθη ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη: “Αύριο το μικροσκοπικό μωρό που μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά μου θα γίνει επίσημα έφηβη. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σάλμα Χάγιεκ που έχει μόνο μία κόρη με τον σύζυγό της Φρανσουά Ανρί Πινό.

Η Σάλμα ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία τη Δευτέρα όπου απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη Βαλεντίνα. “Ποτέ δεν ευχήθηκα τόσο για κάποιον να υπάρχει όσο ευχήθηκα για εσένα να έρθεις στη ζωή μου. Ευχαριστώ που εμφανίστηκες πριν από 13 χρόνια μία τέτοια ημέρα, να φωτίσεις τις ζωές μας. Είσαι ο μεγαλύτερός μου δάσκαλος, η μεγαλύτερη χαρά μου και η μεγαλύτερη ελπίδα μου. Σ αγαπούσα πριν γεννηθεί και θα σ’ αγαπώ για πάντα. Χαρούμενα γενέθλια λαμπερό μου αστέρι” έγραψε η 54χρονη σταρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ