“Τα Φιλαράκια”: Γιατί η σύντροφος του Τσάντλερ έχει τόσο εκνευριστική φωνή – ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπορούσε να είναι ερώτημα σε κουίζ: Ηρωίδα με αναγνωρίσιμη φωνή που πρωταγωνίστησε σε πολύ γνωστή και επιτυχημένη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης. Φυσικά η απάντηση θα ήταν: Τζάνις Λίτμαν Γκοράλνικ, η σύντροφος του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια”. Η “Τζάνις” έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών για την ένρινη φωνή της και το χαρακτηριστικό κακαριστό γέλιο της. Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Μάγκι Γουίλερ, πλέον 59 χρονών, μίλησε στο News.com.au ακριβώς γι’ αυτήν τη φωνή που “γρατζούνισε” τα αυτιά μας για 10 χρόνια περίπου, από το 1994 σχεδόν από το ξεκίνημα της σειράς, έως το 2004 που έπεσαν τίτλοι οριστικού τέλους στα “Φιλαράκια”.

Η ίδια είπε ότι άλλαξε τη φωνή της για τον ρόλο της ως “Τζάνις” ενώ η ίδια δεν μιλά σε τόσο τσιριχτό τόνο. Όπως αποκάλυψε προσάρμοσε τη φωνή της στη διάρκεια της ακρόασής της για τον ρόλο αφού είχε απολυθεί από τη σειρά της Έλεν ντε Τζενέρις “These Friends of Mine”: “Ήμουν στην πρώτη σεζόν του σόου της Έλεν ντε Τζενέρις και πέρασα πολύ ωραία, αλλά όταν απολύθηκα, συγκλονίστηκα. Οποιαδήποτε άλλη μέρα να είχα κάνει την ακρόαση για τα “Φιλαράκια” θα την έκανα διαφορετικά. Αλλά τη δεδομένη στιγμή αισθάνθηκα ελεύθερη και αποφάσισα να την κάνω όπως ήθελα και λειτούργησε υπέρ μου”.

Σε άλλη συνέντευξή της η Μάγκι είπε πώς της ήρθε η ιδέα να “χαρίσει” στην Τζάνις τόσο χαρακτηριστική φωνή: “Το αποφάσισα μόλις είδα τη σκηνή της ακρόασης” είπε αναφερόμενη στη σκηνή που η Τζάνις αγοράζει κάλτσες για τον τότε τηλεοπτικό σύντροφό της Τζάντλερ Μπινγκ, τον οποίο υποδύεται ο Μάθιου Πέρι. “Είχα ήδη πάρει την απόφαση. Δημιούργησα το γέλιο επειδή ο Μάθιου είναι τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με έκανε να γελάω στο σετ. Πίστεψα ότι θα ήταν καλύτερο η Τζάνις να έχει ένα χαρακτηριστικό γέλιο γιατί ο Μάθιου θα με έκανε να γελάω κάθε φορά που συνεργαζόμασταν και έτσι έγινε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ