Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα για το Big Brother: Είναι τηλεσκουπίδι

Η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε κατά των ριάλιτι με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Big Brother. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και υπογράμμισε ότι η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από αυτού του είδους τις εκπομπές.

“Θεωρώ ότι η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα reality. Θα έλεγα πως μερικά από αυτά είναι τηλεσκουπίδια. Θα έπρεπε οι παραγωγές και τα κανάλια που τα κάνουν, να προσέχουν. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί”, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε: “Δεν έχουν να μας πουν τίποτα αυτά τα reality. Τι έχουν να πουν; Όλα αυτά τα αγόρια με τα φτιαγμένα ντούκια σώματα, το στιλ αυτό, μηδέν προσωπικότητα και τα κορίτσια που μιλούν κακά ελληνικά. Δεν έχει τίποτα”.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Big Brother, η ηθοποιός τόνισε: “Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό. Για μένα αυτό είναι τηλεσκουπίδι και θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να σταματήσει την παραγωγή. Όχι καν να διώξει αυτόν, την παραγωγή».

Επίσης η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στο Bachelor που πρόκειται να προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha : «Αυτό το Bachelor, συγγνώμη… 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα, ποιος το σκαρφίστηκε; Αυτοί οι διευθυντές παραγωγής που είναι πάνω στο κανάλι, υποτίθεται, τι είναι; 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα; Δηλαδή συγγνώμη. Νομίζω πως υποβιβάζει τη γυναικεία υπόσταση, λάθος τα έχουν κάνει και δεν έχουμε ανάγκη από τηλεσκουπίδια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ