Αποκαλυπτική η Τζέιν Φόντα – Πώς ήταν ο Μάρλον Μπράντο στο κρεβάτι

Αποκαλυπτική όσον αφορά στις ερωτικές της εμπειρίες ήταν η Τζέιν Φόντα σε συνέντευξή της στους New York Times, όπου μίλησε για τις επαφές της με αρκετούς πασίγνωστους σταρ όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο Μάρβιν Γκέι.Για την εμπειρία της με τον Μπράντο με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία του 1966 “Η καταδίωξη”, φάνηκε πως η 82χρονη σταρ δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο. “Ήταν απογοητευτικός” παραδέχτηκε αλλά τουλάχιστον αναγνώρισε το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο λέγοντας ότι “ήταν σπουδαίος ηθοποιός”.

Η μεγαλύτερη μεταμέλειά της ήταν που δεν έκανε σεξ με τον θρυλικό καλλιτέχνη της Motown, Μάρβιν Γκέι. “Η μεγαλύτερη μεταμέλειά σας είναι που δεν κάνατε σεξ με τον Τσε Γκεβάρα;” θέλησε επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος των ΝΥΤ με τη Φόντα να σπεύσει να διαψεύσει. “Όχι, δεν τον σκέφτομαι αυτόν. Αυτόν για τον οποίο σκέφτομαι και αυτός που είναι η μεγαλύτερη μεταμέλειά μου είναι ο Μάρβιν Γκέι. Αυτός ήθελε κι εγώ όχι. Ήμουν παντρεμένη με τον Τομ Χέιντεν. Συναντούσα πολλούς καλλιτέχνες και προσπαθούσα να κλείσω συναυλίες για τον Τομ και η γυναίκα που με βοηθούσε με αυτό μού σύστησε τον Μάρβιν Γκέι. Μάλιστα, όπως είπε η Φόντα, ο Γκέι είχε φωτογραφία της στο ψυγείο του αλλά εκείνη το έμαθε μετά τον θάνατό του το 1984.

Η Φόντα ήταν παντρεμένη με τον Χέιντεν από το 1973 για 17 χρόνια. Έχουν μαζί έναν γιο, τον 47χρονο Τρόι Γκάριτι. Το 2018 η Φόντα μίλησε ανοιχτά για το πώς καθοριζόταν από τους άνδρες στη ζωή της, μέχρι να μείνει μόνη της από επιλογή γύρω στα 60 της χρόνια. “Ανατράφηκα για να ευχαριστώ τους άνδρες της ζωής μου. Ήθελα ο πατέρας μου να με αγαπά οπότε έγινα ζυμαράκι για να είμαι ό,τι ήθελε αυτός να είμαι, όχι κατ’ ανάγκη αυτό που ήδη ήμουν. Έπρεπε να γίνω εξήντα χρονών και μετά άρχισα να γίνομαι αυτό που έπρεπε να είμαι από την αρχή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ