Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – ΦΩΤΟ

Η Iωάννα Τούνη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και οι φίλοι της μπήκαν σε καραντίνα, γιατί κάποια από τα άτομα που ήρθαν σε επαφή τις τελευταίες ημέρες βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Παρόλα αυτά, η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να περάσει αλλιώς το χρόνο της στο σπίτι. Συγκεκριμένα, βλέπει πολλές ταινίες και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.

Χθες, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Όταν ένας follower την ρώτησε: «Ιωάννα μου ξέρω πως είναι μια αδιάκριτη ερώτηση αλλά πως είναι η ερωτική σου ζωή;», η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά μου… Έχετε δίκαιο, γιατί εγώ σας έχω συνηθίσει έτσι… Απλά πάντα έβρισκα εντελώς χαζό να προσπαθώ να «κρύβω» το κομμάτι της σχέσης μου από εσάς, πόσο μάλλον όταν η δημοσιοποίηση της γίνεται πάντα από δημοσιογράφους και πρωινάδικα χωρίς να με ρωτήσουν καν εάν είναι κάτι που έχω σκοπό να μοιραστώ. Οπότε απλά συμβαίνει! Πάντως είμαι μόνη αυτό το διάστημα…».

Δείτε το στιγμιότυπο που ακολουθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ