Η νέα ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Αθήνα

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Μπορεί στην τελευταία της εκπομπή στο Κρήτη TV, η Ιωάννα Μαλέσκου να μην κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, όμως η παρουσιάστρια εδώ και περίπου δύο μήνες είναι ενθουσιασμένη για τα επόμενα βήματά της. Ο βασικότερος λόγος είναι η αντιμετώπιση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, του καναλιού στο οποίο θα βρίσκεται από την καινούργια σεζόν.

Σύμφωνα με την Realife, η Ιωάννα έχει ήδη βρει ένα όμορφο επιπλωμένο σπίτι στα Μελίσσια – περιοχή που την εξυπηρετεί καθώς βρίσκεται κοντά στο στούντιο – για να στεγάσει τα όνειρά της και τις νέες προκλήσεις που αναλαμβάνει. Στο σπίτι δεν θα μένει μόνη αφού μαζί της θα μετακομίσει και ο σκύλος της ο Μπαλού. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τη φιλοξενία των ανθρώπων του καναλιού οι οποίοι μοιάζουν να έχουν επενδύσει στο νέο τους στοίχημα. Μαζί ετοιμάζουν την καινούργια εκπομπή αλλά και την ομαλή προσαρμογή της εντυπωσιακής παρουσιάστριας στην Αθήνα. Πρόσφατα, η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, τη συνόδευσε σε γνωστό κομμωτήριο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην εικόνα της. Από τη στιγμή που οι βασικές γραμμές για τη νέα της ζωή έχουν μπει σε τροχιά, η Ιωάννα βρήκε χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες της κάνοντας διακοπές στο Ιόνιο. Το Μεγανήσι δίπλα στη Λευκάδα που εδώ και χρόνια αποτελεί καταφύγιο για σκαφάτους και VIPs μοιάζει ο ιδανικός προορισμός για εκείνη.

Στήσιμο εκπομπής

Η όμορφη Ιωάννα, που κατάγεται από την Πρέβεζα, έχει παρευρεθεί σε πολλά δοκιμαστικά με πιθανούς συνεργάτες αλλά ακόμη η ομάδα δεν έχει “κλειδώσει”. Ο Μάνος Μαγιάτης είναι ο μόνος που έχει υπογράψει ενώ έντονα συζητείται και το όνομα του Παναγιώτη Χατζηδάκη. Η εκπομπή θα ασχολείται κυρίως με τα ισχυρά χαρτιά του σταθμού “The Voice”, “Big Brother” και “Survivor” αποκαλύπτοντας τα backstages και εξασφαλίζοντας αποκλειστικές ειδήσεις.

Πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, η Ιωάννα δίδασκε σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης. Η παρουσίαση ήρθε στη ζωή της αβίαστα. Είναι επικοινωνιακή και πολύ σίγουρη για τους εκάστοτε στόχους της. Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση από μεγάλο κανάλι αλλά είναι η πρώτη φορά που την κάνει αποδεκτή. Είναι άνθρωπος που προσέχει τις λεπτομέρειες και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, λένε πηγές από το περιβάλλον της. Οι σχέσεις της με το Κρήτη TV παραμένουν εξαιρετικές παρόλο που το δελτίο Τύπου με το οποίο το περιφερειακό κανάλι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας άφηνε αιχμές για τον τρόπο που ο ΣΚΑΪ διεκδίκησε την παρουσιάστρια.

ΠΗΓΗ: Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ