Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Τα γενέθλια μου χωρίς τον σύζυγό μου ήταν χάλια

Η Βικτώρια Καρύδα την Τρίτη γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι τους στη Βούλα το 2018.

“Ήταν χάλια τα γενέθλια μου χωρίς τον σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου αλλά δεν τον βλέπω”, είπε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας στην ON time.

“Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι ότι ο αγαπημένος μου άνθρωπος δεν είναι πια δίπλα μου. Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγράφιζαν μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω. Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθουν”, ανέφερε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Στο πλευρό της να τη στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές που βιώνει είναι οι φίλοι της, οι οποίοι την ημέρα των γενεθλίων της της έκοψαν τούρτα στην παραλία. “Παίρνω δύναμη από τους φίλους μου. Προσπαθώ να πάω μία βόλτα, να κάνω γυμναστική, να πάω για φαγητό για να ξεχνιέμαι. Θέλω να έχω παρέα. Όταν είμαι μόνη μου είναι ό,τι χειρότερο”, σημείωσε η Βικτώρια Καρύδα και αναφερόμενη στους δολοφόνους του συζύγου της δήλωσε:

“Για μένα η καλύτερη απόφαση για αυτούς τους ανθρώπους είναι ισόβια. Γιατί δεν μπορείς να αφαιρείς τη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι. Είναι απίστευτο”.

Πηγή πληροφοριών: ON time

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ