Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Γιατί αναβλήθηκε η βάπτιση του γιου τους

Της Κορύνας Μανταγάρη

Διακοπές στην αγαπημένη τους Λήμνο απολαμβάνουν αυτές τις μέρες ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά, μαζί με τα δύο παιδιά τους. Ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή επέλεξε να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά του λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

“Είναι οι πρώτες μας διακοπές και με τα δύο παιδιά και είναι λίγο ζόρικα, γιατί ακολουθούμε το πρόγραμμά τους. Η Λήμνος είναι το αγαπημένο μας νησί, το οποίο επισκεπτόμαστε πολλά χρόνια”, εξήγησε στη Realnews o Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης και η Νατάσα υποχρεώθηκαν, λόγω κορονοϊού, να αναβάλουν τη βάπτιση του γιου τους για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Αντώνης junior, που μόλις γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, έχει ξετρελάνει με τα καμώματά του τόσο τους γονείς τους όσο και την τετράχρονη αδελφή του, Κατερίνα.

“Λόγω των ειδικών συνθηκών που ζούμε, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον οικογενειακό μας προγραμματισμό και να βαφτίσουμε τον μικρό, που θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, το καλοκαίρι

του 2021, όταν θα κλείνει τα δύο χρόνια”, πρόσθεσε.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ