Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τρίτος γάμος για την ηθοποιό;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με αφορμή τον μονόλογο “Το υπέροχό μου διαζύγιο” που ερμηνεύει στο θέατρο “Χυτήριο”, μιλά στη Reallife για τη δυνατή σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναντυθεί νύφη.

Στον ίδιο χώρο, στο “Χυτήριο”, παίζει Δευτέρα και Τρίτη ο σύντροφός της με τον σκηνοθέτη της Δ. Μυλωνά, στο “Δάνειο”. Σε ερώτηση τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Σωτήρη Χατζάκη, η ηθοποιός απαντά λάμποντας από χαρά: “Τον θαυμάζω τον Σωτήρη! Για το ταλέντο του, για τις γνώσεις του, για το επίπεδό του, για το κοφτερό μυαλό του, για τον δυναμισμό του, αλλά και για την ευαισθησία του, για τη γλυκύτητά του και για τον τρόπο που ξέρει να αγαπά. Και λατρεύω το χιούμορ του. Γελάμε πάρα πολύ μαζί και αυτό είναι το καλύτερό μου”.

Μήπως με τέτοιο ενθουσιασμό σκέφτεται να ντυθεί και πάλι νύφη;

“Να κάνω τρίτο γάμο εννοείς; Πού να ξέρω μωρέ; Στη ζωή μου έμαθα να μη λέω ποτέ για κάτι. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Σαν να το βλέπω τίτλο! Σοβαρά τώρα. Περνάμε τέλεια με τον Σωτήρη, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση της σχέσης μας και προχωράμε χέρι-χέρι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ