Τζέσικα Μπίελ-Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Γονείς για δεύτερη φορά

Το δεύτερο παιδί τους καλωσόρισαν στον κόσμο η Τζέσικα Μπίελ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έπειτα από μία εγκυμοσύνη που την κράτησαν απολύτως μυστική. Η 38χρονη ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με την DailyMail.com. Το ζευγάρι ήδη έχει έναν πεντάχρονο γιο τον Σίλας που τώρα έγινε ο μεγάλος αδερφός στον νεογέννητο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, κοντά στην Τζέσικα και το νεογέννητο για να βοηθήσει είναι η μητέρα της Κίμπερλι Κονρό Μπίελ.

Το ζευγάρι δεν έχει απαθανατιστεί δημοσίως από τον Μάρτιο και φέρεται να μένουν σπίτι τους στο Μπιγκ Σκάι της Μοντάνα από τις 25 Μαρτίου. Μία φωτογραφία που ανήρτησσε τότε ο Τίμπερλεϊ απεικονίζει την Μπίελ από απόσταση ενώ δεν υπάρχουν ολόσωμες φωτογραφίες της από τα γενέθλιά της τον Μάρτιο οπότε εικάζεται ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Η τελευταία δημόσια έξοδός τους ήταν τον Φεβρουάριο οπότε υπολογίζεται ότι ήταν γύρω έγκυος περίπου τριών μηνών.

Υπενθυμίζεται πως τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου είχε ξεσπάσει ερωτικό σκάνδαλο όταν ο Τίμπερλεϊκ απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τα χάδια της συμπρωταγωνίστριάς του Αλίσα Γουέινραϊτ σε μπαράκι της Νέας Ορλεάνης όπου βρίσκονταν για τα γυρίσματα της Νέας τους ταινίας. Ο Τίμπερλεϊκ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη στη σύζυγό του μέσω ανάρτησης στο instagram. Το ζευγάρι αναθέρμανε τη σχέση του με την απόκτηση δεύτερου παιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ