Μίκι Ρουρκ Vs Ρόμπερτ ντε Νίρο: “Ορκίζομαι ότι θα σε ξεφτιλίσω” – ΦΩΤΟ

Με απειλητικές διαθέσεις έρχεται στη Νέα Υόρκη ο Μίκι Ρουρκ προειδοποιώντας τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ότι μόλις τον συναντήσει θα τον ξεφτιλίσει. Σε ανάρτησή του στο Instagram όπου έχει ανεβάσει φωτογραφία του θρυλικού ηθοποιού, επιτίθεται φραστικά στον Ντε Νίρο ο οποίος φέρεται να αποκάλεσε τον παλιό συμπρωταγωνιστή του στην ταινία του 1987 “Δαιμονισμένος Άγγελος”, “ψεύτη” κάτι που εξόργισε τον Μίκι Ρουρκ, ο οποίος φαίνεται πως τα έχει μαζεμένος στον Χολιγουντιανό αστέρα.

Μάλιστα, το περασμένο φθινόπωρο ο Ρουρκ είχε κατηγορήσει τον Ντε νίρο ότι τον μπλόκαρε από το να παίξει στη βραβευμένη ταινία “Ο Ιρλανδός”. Την Παρασκευή προχώρησε σε μια υβριστική ανάρτηση κατά του Ντε Νίρο γράφοντας: Έι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ναι καλά άκουσες, σ’ εσένα μιλάω, εσύ μεγάλο γ@@@@@@ο κλαψιάρικο μωρό. Φίλος μου πρόσφατα μου είπε ότι πριν από μερικούς μήνες είπες στις εφημερίδες ίοτι “ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης, λέει όλο βλακείες”. Άκου κ. Σκληρέ Τύπε στις ταινίες, είσαι το Νο 1 άτομο που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και ήταν σε εφημερίδα. Κάτσε να σου πως, βρωμιάρη, όταν σε δω, ορκίζομαι στον Θεό στη γιαγιά μου, στον αδερφό μου και σε όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω 100%. Μίκι Ρουρκ, ο Θεός μάρτυράς μου”.

Αργότερα, στην ίδια ανάρτηση ο ηθοποιός σχολίασε “σύντομα θα μετεγκατασταθώ στη Νέα Υόρκη, τους επόμενους μήνες, αυτή η συνάντηση θα γίνει σίγουρα”.Δεν είναι γνωστή η αιτία αυτής της πρόσφατης κόντρας. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Ρουρκ μίλησε σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης ότι “ο Μάρτι ΣΚορτσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ ντε Νίνο. Ο υπεύθυνος του κάστινγκ είπε στον μάνατζέρ μου ότι ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου στην ταινία”. Ωστόσο οι παραγωγοί του “Ιρλανδού” όπως και η διευθύντρια κάστινγκ είπαν ότι ο Ρουρκ ποτέ δεν συζητούσε για ρόλο στην ταινία.

Σε συνέντευξή του το 2019 ο Ρουρκ είχε πει: “Πλέον δεν θαυμάζω τον Ντε Νίρο, μου είναι αόρατος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ