Τζόνι Ντεπ: Το ματωμένο μήνυμα στον τοίχο – Έκοψε το δάχτυλό του ενώ με χτυπούσε, λέει η Άμπερ Χερντ

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η δικαστική διαδικασία στο Λονδίνο όπου εκδικάζεται η αγωγή του Τζόνι Ντεπ κατά της Sun επειδή τον κατηγορούσε ότι έδερνε την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Εκείνη ισχυρίστηκε σήμερα ότι ο Ντεπ έγραψε “σ’ αγαπώ” με το αίμα του αφού διέλυσε το δάχτυλό του της στιγμή της βάρβαρης επίθεσης εναντίον της, όπου φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο Ντεπ έχει υποστηρίξει ότι τραυμάτισε το δάχτυλό του σοβαρά όταν η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα εναντίον του όταν ήταν στην Αυστραλία το 2015 για τα γυρίσματα των “Πειρατών της Καραϊβικής”. Η 34χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται στη δήλωσή της ότι υπέστη τριήμερο εφιάλτη σωματικής επίθεσης που την άφησε με τραύματα, περιλαμβανομένων σκισμένων χειλιών, πρησμένης μύτης και αμυχών σε όλο της το σώμα. Χρησιμοποίησε το αίμα του για να γράψει το μήνυμα αγάπης στον καθρέφτη στη βίλα όπου διέμεναν στο Κουίνσλαντ, ως τρόπος απολογίας, υποστήριξε η Χερντ που παρουσίασε τη σχετική φωτογραφία στο δικαστήριο. Σε δήλωση μάρτυρα έγραψε: “Ο ενάγων έσπρωξε την κυρία Χερντ σε τραπέζι πινγκ πονγκ. πέταξε μπουκάλια μέσα από τα παράθυρα μιας γυάλινης πόρτας, στη συνέχεια άρπαξε την κυρία Χερντ και ξέσκισε το νυχτικό της. Ο ενάγων άρπαξε την κυρία Χερντ από τα μαλλιά της και την έσπρωξε στο ψυγείο της κουζίνας πνίγοντάς την”. Γράφει ακόμη ότι ο Ντεπ τότε “άρπαξε την κυρία Χερντ από τον λαιμό και το κολλάρο, την πέταξε πάνω στον πάγκο και τη στραγγάλιζε. Τα χέρια και τα πόδια της κυρίας Χερντ κόπηκαν από το σπασμένο γυαλί στον πάγκο της κουζίνας και στο πάτωμα. Φοβόταν για τη ζωή της και είπε στον ενάγοντα, “με πληγώνεις και με κόβεις” υποστήριξε η Χερντ. Ο Ντεπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε πεζή φαντασία”. Υποστήριξε ότι αυτό το περιστατικό συνέβη μία ημέρα και όχι τρεις και είπε ακόμη ότι κόπηκε το πάνω μέρος του δαχτύλου του όταν η πρώην σύζυγός του ανακάλυψε ότι αυτός ήθελε διαζύγιο.

Σε άλλες εξελίξεις που σημειώθηκαν σήμερα στη δίκη:

  • Ο Ντεπ παραδέχτηκε ότι έγραψε με αίμα από το δάχτυλό του στους τοίχους της ενοικιασμένης βίλας τους στην Αυστραλία.
  • Υποστήριξε ότι το δάχτυλό του κόπηκε όταν η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα σε καβγά σχετικά με το προγαμιαίο συμφωνητικό τους.
  • Εκείνη υποστηρίζει ότι αυτός έκοψε το δάχτυλό του ενώ διέλυε ένα κινητό στον τοίχο τη στιγμή της επίθεσης εναντίον της και ενώ προσπαθούσε να τη στραγγαλίσει.
  • Η Χερντ υποστηρίζει ότι την κάρφωσε στο ψυγείο και την απείλησε λέγοντας “θα ήταν πολύ εύκολο να σου σπάσω τον λαιμό”.
  • Ο Ντεπ υποστηρίζει ότι η ιστορία είναι ψευδής και μέρος μίας “απάτης” με το “ασφαλιστήριο συμβόλαιο” εναντίον του.
  • Είπε στο δικαστήριο ότι δεν είχε αντιληφθεί πως το δάχτυλό του είχε κοπεί και ξεκίνησε να γράφει πράγματα.
  • Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο ηθοποιός σχεδίασε ένα ψεύτικο πέος σε πίνακα γυναίκας και ούρησε στο πάτωμα της βίλας.
  • Άνδρας ασφαλείας εκτίμησε ότι ο Ντεπ προκάλεσε ζημιές ύψους 150.000 λιρών στην έπαυλη στο Κουίνσλαντ.
  • Ο Ντεπ υποστήριξε ότι η Χερντ του έκρυψε το φάρμακο της απεξάρτησής του καθώς εκείνος έκλαιγε σαν παιδί στο ιδιωτικό του νησί.
  • Η ταινία της Χερντ με τον Τζέιμς Φράνκο φαίνεται πως οδήγησε σε κραιπάλη με το αλκοόλ που έστειλε τον Ντεπ στο νοσοκομείο.
  • Ο προσωπικός γιατρός του Ντεπ είπε ότι «ρομαντικοποιεί την κουλτούρα των ναρκωτικών και δεν έχει καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά του».
  • Ο ηθοποιός εξεμάνη όταν η Χερντ του είπε ότι θα συναντούσε τον συγγραφέα Κλάιβ Μπάρκερ στο σπίτι του, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο.

    Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ