Φωτεινή Ψυχίδου: Παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Σπύρο Πώρο – Έτσι αντέδρασε ο φωτογράφος – ΦΩΤΟ

Τον περασμένο χειμώνα έγινε γνωστό πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την απόκτηση του παιδιού τους. Λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη δημοσιογράφο να διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο. Μάλιστα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν μαζί στο Hotel Ermou όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου στο facebook το βράδυ της Δευτέρας αποδεικνύει πως το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του. Στη φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται η ίδια να αγκαλιάζει τον καλό της, γράφοντας: «Μόνο αυτό…»

Στη συνέχεια ο Σπύρος Πώρος σε συνέντευξή του στον Alpha και την εκπομπή “Happy Day” είχε επική αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την επανασύνδεση με τη Φωτεινή Ψυχίδου. “Ατιμούλικο” είπε χαμογελαστός στη δημοσιογράφο του Alpha κάνοντας όμως αναφορά σε μια “ψυχή” που του συμπαραστάθηκε την περίοδο που ήταν στο νοσοκομείο. “Είχα ένα θέμα με το γόνατό μου κι έκανα εγχείρηση. Είχα στο πλάι μου πάρα πολύ καλό κόσμο που ερχόταν στο νοσοκομείο και με έβλεπε, μου συμπαραστάθηκε και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Και ακόμα μια ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ