Τζούλια Νόβα: Η αποκάλυψη του πρώην συντρόφου της που θα συζητηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα μίλησε ο επί 12 χρόνια σύντροφός της Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι αισθάνεται προδομένος από την Τζούλια.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του μοντέλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι χώρισαν επειδή ο αγαπημένος της άργησε να της κάνει πρόταση γάμου είπε: “Ξέρω ότι οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά, αλλά εγώ τα έχω κάνει αυτά. Ξέρω πώς είναι. Έχω τρία παιδιά. Όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο και το βλέπεις με τα χρόνια, οδηγεί κάπου. Και στη συγκεκριμένη φάση ήταν από δική της πρωτοβουλία να καταλήξουμε στον γάμο, εγώ δεν είχα φέρει αντίρρηση αλλά δεν είχα κάνει την πρόταση όπως τη θέλει, όπως την περιγράφει .Εγώ δεν έχω τέτοιο στυλ. Η Τζούλια λέει πράγματα που συνέβαιναν όταν τσακωνόμασταν και όταν τσακώνεσαι μπορεί να λες αλήθειες αλλά δεν είναι 100% της αλήθειας. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο και ο καθένας πίστευε το δικό του. Ο καθένας έχει μια άποψη για συγκεκριμένο θέμα, όταν κάποιος είναι σίγουρος για κάτι επιμένει στην άποψή του. Θέλω να είμαι φίλος με την Τζούλια όχι εχθρός. Να πάει καλά στη ζωή της” σημείωσε ο Γιάννης Μάρκου ενώ για τις φήμες που αφορούν στον νέο άνθρωπο στη ζωή της και ότι αυτός ενοχλούταν από αυτήν τη σχέση, τόνισε: “Δεν με ενοχλούσε η σχέση με τον άνθρωπο αλλά ότι προηγείτο ο άνθρωπος από εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις τη σχέση σου την πρόθεση που θες να κάνεις και αν συμφωνήσει η σχέση σου το κάνεις. Δεν μπορεί να ξεκινάς να κάνεις πράγματα και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω δουλειές στο σπίτι και πρέπει να είμαι στο σπίτι, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα για να ακολουθήσω το παραπέντε ή τη βόλτα στο βουνό… Από τη μια μέρα στην άλλη τις τελευταίες ημέρες ένιωσα ότι κάτι έσπασε και ότι προτιμά την παρέα αυτή από εμένα. Οπότε αναγκάστηκα και να τη διώξω από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση και εγώ την έδιωξα από το σπίτι”.

“Είμαι κάθετος, επειδή ο τρόπος που το διάλεξε, το απότομο που έγινε, οι δουλειές που είχα εκείνο τον καιρό στον κήπο και ακόμη έχω και αναγκαζόμουν να είμαι από το πρωί με τους εργάτες και να κάνω τον εργοδηγό, όλο αυτό έγινε σκληρά, και το αισθάνθηκα και φάνηκε ότι το είχα αισθανθεί και νομίζω ότι όταν προδίδεις κάτι, η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν… Αισθάνομαι 100% προδομένος από αυτήν τη σχέση, γιατί ο τρόπος ήταν λάθος” είπε ο Γιάννης Μάρκου, ενώ για τη συνέντευξη του μοντέλου ότι είναι έτοιμη για τον γάμο σχολίασε:

“Αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν μπορώ να ξέρω πώς λειτουργεί το μυαλό της στη συγκεκριμένη στιγμή…Εγώ κάποιες στιγμές μπορεί να μην είμαι έτοιμος να κάνω ταξίδι διασκέδασης, τέτοιο μπορώ να κάνω όταν είμαι ήρεμος…Μέσα μου είμαι λιγάκι πειραγμένος… Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Αυτήν τη στιγμή έχουν περάσει είκοσι μέρες περίπου και αισθάνομαι πολύ καλύτερα”.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ