Στέφανος Μιχαήλ: Έκανα σχέση με κοπέλα που μου έστειλε μήνυμα στο instagram – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γοητευτικός ηθοποιόςΣτέφανος Μιχαήλ,ο τηλεοπτικός “Έκτορας”στη σειρά “8 Λέξεις”, μίλησε στο “Happy Day” για τις συνθήκες στην Κύπρο λόγω κορονοϊού, σε μια σύνδεση skype από το κτήμα, όπου διαμένει. Ερωτηθείς αν πέρασε τις ημέρες της καραντίνας με την αγαπημένη του, απάντησε ότι ήταν μαζί με τους γονείς του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι έχει γίνει γνωστό ότι έχει σχέση και ρώτησε τον ηθοποιό αν ισχύει, με τον Στέφανο Μιχαήλ να απαντά “Δεν διαψεύδω κάτι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα προσωπικά μου, είναι προσωπικά μου και δεν μου αρέσει γενικά να τα βγάζω προς τα έξω. Δεν μου αρέσει να ασχολείται κανείς με αυτά. Τα προσωπικά μου τα θέλω για μένα. Πάντα έτσι ήμουν”.

“Ευτυχώς εδώ στην Κύπρο δεν έχουμε παπαράτσι. Εγώ αυτό που κατάλαβα με τους παπαράτσι είναι ότι αν δεν τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις είμαι εδώ να έρθουν να σε φωτογραφίσουν, δεν έρχονται” πρόσθεσε. Η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Στέφανο Μιχαήλ για το θέμα που προέκυψε με το unfollow στη Δανάη Παππά. Ο ηθοποιός είπε ότι «παιδιά εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω».

“Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram, υπάρχουν τα απλά μηνύματα που σε κάνουν να νιώθεις ωραία, υπάρχουν άλλα με πιο αισχρό περιεχόμενο” ανέφερε, ενώ αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει κοπέλα που του είχε στείλει μήνυμα στο instagram και ότι έκαναν και σχέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ