Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα “ροζ” βίντεο

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Ιωάννα Τούνη η διαρροή τεσσάρων “ροζ” βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσε. Η γνωστή influencer μάλιστα προέβη σε μηνύσεις κατ’ αγνώστων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ιωάννα Τούνη κατέφυγε περίπου πριν από ενάμιση μήνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προστατευτούν τα προσωπικά της δεδομένα και να ζητήσει την τιμωρία των υπευθύνων για την εν λόγω διαρροή. Ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κι ενώ η παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε διακοπές στη Σαντορίνη, παρέα με την κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα φαίνεται να άρχισαν την περίοδο της καραντίνας, καθώς η απόφαση της Ιωάννας Τούνη να κινηθεί νομικά για τα «ροζ» βίντεο υλοποιήθηκε λίγο μετά το τέλος του lockdown, δηλαδή στις 11 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα η εντυπωσιακή influencer πέρασε την είσοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με τον δικηγόρο της, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων.

Η πλατφόρμα

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αναφορά που είδε το φως της δημοσιότητας, η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση εις βάρος άγνωστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub, με όνομα προφίλ «g….» και «Z….», ανάρτησαν χωρίς τη συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks». Όπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα από τις νομικές ενέργειες που έκανε η Θεσσαλονικιά καλλονή, τα «ροζ» βίντεό της αποσύρθηκαν αμέσως από τη διεθνή πλατφόρμα πορνογραφικού υλικού, αναφέρει η εφημερίδα.

Η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί επί του θέματος, όταν και πάλι είχαν διαρρεύσει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, στις αρχές του 2018. «Δεν έχω κάνει ερωτικό tape, όμως είμαστε η γενιά της τεχνολογίας και με ένα κινητό στο χέρι. Δεν γίνεται να μη βγάλεις μία φωτογραφία να στείλεις ή να σου στείλουν! Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει. Εάν πέσει σε λάθος χέρια, σίγουρα είναι κάτι άσχημο» είχε δηλώσει τότε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Ιωάννα Τούνη ωστόσο φαίνεται να περνάει υπέροχα στο ειδυλλιακό κυκλαδίτικο νησί, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της φωτογραφίες της τόσο με την πρώην συμπαίκτριά της στο «My Style Rocks» Βρισηίδα Ανδριώτου, όσο και μόνη της, όπως μια τελευταία selfie, στην οποία ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξάπλα πρώτη θέση παραλία, εκεί που σκάει το κύμα, με 0€ ❤️ πως με «χαϊζω» έτσι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις 21 Ιούν, 2020 στις 11:19 πμ PDT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ