Δανάη Παππά: Η ρομαντική κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τον σύντροφό της και η γνωριμία με τους γονείς του

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Τον γύρο των Επτανήσων πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης. Οι δυο τους αποφάσισαν να ανοίξουν πανιά και να κάνουν μία ρομαντική κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου. Η όμορφη ηθοποιός, που το κοινό αγάπησε μέσα από τη σειρά “8 λέξεις”, και ο επιχειρηματίας ζουν έναν δυνατό έρωτα, ο οποίος ολοένα και γιγαντώνεται.

Το ζευγάρι χάρηκε τις παραλίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ενώ στο Μεγανήσι η μελαχρινή καλλονή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της. Γευμάτισαν και πέρασαν χρόνο μαζί, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Στο Μεγανήσι έμειναν περισσότερο από τα υπόλοιπα νησιά και η παραμονή εκεί πραγματικά ενθουσίασε το ζευγάρι.

Οι οικογενειακές συστάσεις είναι μία σημαντική ένδειξη για το πόσο καλά περνούν οι δυο τους. Τόσο καλά, ώστε όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Σύμφωνα με πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον, η Δανάη και ο Λάμπρος παραμένουν παράφορα ερωτευμένοι και, παρόλο που είναι μόλις ένα χρόνο μαζί, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια σταθερή και πολύ δυνατή σχέση, η οποία δεν θα εκπλήξει κανέναν αν οδηγηθεί σύντομα στην επισημοποίηση.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ