Τζόυς Ευείδη: “Ήμουν εντελώς μόνη μου στην καραντίνα” – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Dot.” και περιέγραψε τις δύσκολες μέρες που πέρασε στην καραντίνα, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το φλερτ, τις σχέσεις, αλλά και τι θα επέλεγε ανάμεσα σε έναν καλό ρόλο και τον έρωτα.

«Δεν ήταν κανονικό πράγμα αυτό τώρα να είσαι κλεισμένος στο σπίτι, που όλοι βρήκαν τον εαυτό τους με την καραντίνα. Εγώ τον εαυτό μου τον έχω ανακαλύψει εδώ και 45 χρόνια! Δεν είναι ότι πέρασα χάλια, ότι βάραγα κουτουλιές στον τοίχο, ευτυχώς είχα τα ζωντανά μου, την Κουκουνάρα, τα γατιά, τις υιοθεσίες που ευτυχώς τις έτρεξα πάρα πολύ και είχα πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά όχι την καραντίνα δεν τη χάρηκα» είπε η Τζόυς Ευείδη για την περίοδο της πανδημίας. «Ήμουν εντελώς μόνη μου, δεν ήρθε άνθρωπος στο σπίτι» πρόσθεσε.

“Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να ερωτευτώ. Δεν ψάχνω σαν τρελή κάποιον. Θέλω κάτι να με εντυπωσιάσει πολύ για να μασήσω. Ανακάλυψα ότι είμαι πολύ πιο μονόχνωτη από ό,τι νόμιζα”, είπε η γνωστή ηθοποιός όσον αφορά το αν φλερτάρει και το αν έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο στη ζωή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ