MasterChef: Ο Διονύσης μιλά για τον θάνατο του γιου του και συγκλονίζει

Για την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και την περίοδο του πένθους μίλησε ο Διονύσης Πρώιος μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όπως επεσήμανε: “Όταν πέθανε ο μικρός εμένα ήθελαν να μου δώσουν χάπια, να ηρεμήσω, για το έτσι, για το αλλιώς. Εγώ δεν το ήθελα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που κάνω χρέη στη ζωή γενικώς. Ήθελα να θρηνήσω. Μετά μπήκα σε ένα site με γονείς πυο είχαν πάθει αυτό ο πράγμα. Είδα μια θλίψη φοβερή. Είδα οικογένειες με παιδιά που έχασαν ένα παιδί και έχουν άλλα παιδιά και τα έχουν παρατήσει. Βρήκα ανθρώπους που παράτησαν τη ζωή τους από μόνοι τους. Προσπάθησα να τους δώσω να καταλάβω, μόνοι μας ήρθαμε στη γη, μόνοι μας φεύγουμε και ότι ο καθένας έχει μια ζωή να περάσει. Από εκεί και πέρα είναι ο εγωισμός.. Εμένα μου λείπει, δεν είναι αυτός και η πορεία του στη γη, στο σύμπαν. Για εμένα είμαστε όλοι μας σπέρματα νικητές. Είμαστε όλοι νικητές. Οπότε πρέπει να προχωράμε σαν νικητές στη ζωή” υπογράμμισε ο “πατέρας” του MasterChef.

Και πρόσθεσε: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω. Γι’ αυτό ήμουν τόσο κοντά του, όλη μέρα μαζί του, να μαγειρεύω να του μάθω, να του μάθω, να του μάθω. Γιατί νομίζω ότι επειδή έχω μια τρελή ζωή με μηχανές με έτσι με αλλιώς ατυχήματα, ότι δεν θα προλάβω να του μάθω. Αλλά αυτό που αισθανόμουν, ναι, αλλά δεν ήμουν εγώ…κι εγώ του έστελνα πληροφορία, πληροφορία”

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ