Αποκάλυψη-βόμβα από τον Τάκη Ζαχαράτο: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί. Ο χαρισματικός μίμος και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου, ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος, μίλησε για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις πιο ακραίες προτάσεις που έχει δεχθεί, με τον Τάκη Ζαχαράτο να απαντά: “Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: ‘Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη’. Λέω: ‘Τι ταινία θα είναι αυτή’; Μου απαντάνε: ‘Θα σας πούμε’. Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι ήθελαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη – η οποία τότε ήταν εν ζωή – που θα με ντούμπλαρε μια άλλη ηθοποιός. Το τι άκουσαν…”

“Εγώ έγινα κάτασπρος. Το είδωλό μου, τη θεά μου; Έναν άνθρωπο που καθημερινά ακόμα μιλάω για αυτήν;” είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

“Μου έχουν δώσει λευκό χαρτί να συμπληρώσω τα μηδενικά και το πήραν πίσω. Δεν μου αρέσει να με αγοράζει κάποιος. Θέλω να παραχωρώ τον εαυτό μου ελεύθερα”, πρόσθεσε ο γνωστός περφόμερ.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο του ΑΝΤ1. Επίσης, τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη, την Άντζελα Δημητρίου και την Κατερίνα Στανίση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ