Λευτέρης Πανταζής: Το τραγούδι που έγραψε στην καραντίνα – Τι είπε για τον σύντροφο της κόρης του

Ο Λευτέρης Πανταζής επανέρχεται στη δικογραφία μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού με ένα τραγούδι το οποίο ίδιος χαρακτηρίζει “κατάθεση ψυχής”.

“Είναι ένα τραγούδι βιωματικό, που έχουμε ζήσει όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας. Όλοι έχουμε ζήσει με τον άνθρωπο μας, έχουμε χάσει κάποιον δικό μας ή έχει φύγει το παιδί μας από το σπίτι μετά την ενηλικίωσή του. Ακούς το τραγούδι και δακρύζεις”, είπε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην Espresso.

“Το κομμάτι ‘Σε λίγα τετραγωνικά’ εκφράζει επίσης όλο αυτό που περάσαμε πριν από λίγο καιρό μέσα στην καραντίνα. Κλειστήκαμε στα σπίτια μας, μέσα σε λίγα τετραγωνικά, και βιώσαμε πολλά συναισθήματα. Κάποιοι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά, ενώ άλλοι μάλωσαν και χώρισαν. Είναι μία ερμηνεία μέσα από την ψυχή μου και χαίρομαι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Λευτέρης Πανταζής πέρασε το διάστημα της καραντίνας μαζί με την κόρη του Κόνι Μεταξά και τον σύντροφό της Μάριο Καπότση. “Την καραντίνα τη βίωσα μέσα σε ένα σαλονάκι μαζί με την κόρη. Μαλώσαμε, είδαμε ταινίες, αγκαλιαστήκαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε. Μέσα από τον εγκλεισμό γνώρισα και τον άνθρωπο που έχει σχέση η κόρη μου. Είναι ένας εξαίρετος νέος, ο οποίος συμβουλεύει και καθοδηγεί την Κόνι. Μίλησα με τον Μάριο, περπατήσαμε μαζί, γνωριστήκαμε καλύτερα και τον εκτιμώ ιδιαίτερα”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ