Διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατηγορείται για τρεις βιασμούς

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντάνι Μάστερσον που συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “That 70’s show” κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών γυναικών.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Jackie Lacey ανέφερε ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών που έγιναν σε ξεχωριστά περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν από το 2001 έως και το 2003.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, σύμφωνα με το κατηγορητήριο o 44χρονος ηθοποιός κατηγορείται για τον βιασμό μίας 23χρονης γυναίκας που έλαβε χώρα μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2001. Ο Ντάνι Μάστερσον κατηγορείται επίσης για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 28χρονης το 2003 και μίας 23χρονης την ίδια χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα περιστατικά κακοποίησης σημειώθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού. Ο Ντάνι Μάστερσον ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη πριν καταθέσει την εγγύηση αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για 45 έτη.

“Ο κ. Μάστερσον είναι αθώος, και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες όταν όλα τα στοιχεία έρθουν στη δημοσιότητα και καταθέσουν και οι μάρτυρες. Προφανώς ο κ. Μάστερσον και η σύζυγός του είναι σε κατάσταση σοκ αλλά τόσο εκείνοι όσο και η οικογένεια τους γνωρίζουν ότι η αλήθεια θα έρθει στο φως. Όσοι γνωρίζουν τον κ. Μάστερσον γνωρίζουν ότι οι κατηγορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ