Κόκκινο Ποτάμι: Τι αποκάλυψε ο “Μουσταφά” για τη σκηνή του βιασμού της Βασιλικής

Ο Δημήτρης Τσολάκης που υποδύεται τον Μουσταφά στο “Κόκκινο Ποτάμι” αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του καθώς και στον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά.

“Από μικρός σκάρωνα παραστάσεις και έκανα μιμήσεις, μου άρεσε πολύ να παίζω. Ήταν ένας τρόπος για εμένα να εκφράσω πτυχές και συναισθήματα του εαυτού μου, που δεν μπορούσαν να εκφραστούν σε άλλες δραστηριότητες. Αυτό που με έκανε να επιλέξω την υποκριτική ως επάγγελμα ήταν μία βαθύτερη ανάγκη μου να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το ταξίδι και να βρω και άλλους συνοδοιπόρους”, είπε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.

“Ο Μουσταφά είναι ένας ανασφαλής χαρακτήρας που χρειάζεται απεγνωσμένα να ανήκει κάπου και επιλέγει το ρεύμα του εθνικισμού. Νιώθει ότι απειλείται από τη διαφορετικότητα και ο μόνος τρόπος που γνωρίζει είναι η βία. Η πρόθεσή του είναι να προστατεύσει τη χώρα του. Θολωμένος όμως από τον φόβο, χάνεται στη δίνη του θυμού και παραδίνεται στα ζωώδη ένστικτά του”, σημείωσε ο Δημήτρης Τσολάκης και πρόσθεσε:

“Είναι μεγάλη πρόκληση ο ρόλος του κακού, γιατί απαιτεί πολύ καλή διάκριση και ισορροπία. Χρειάζεται να μείνω πιστός στην αλήθεια του ρόλου και ταυτόχρονα να κρατάω την απαραίτητη απόσταση από αυτόν και από τα πράγματα με τα οποία διαφωνώ. Η δουλεία μου δεν είναι να κρίνω τον ρόλο, αλλά να του δίνω υπόσταση, όσο κακός και αν είναι, προκειμένου να αγγίξει συναισθηματικά το κοινό”.

Στο ερώτημα εάν ήταν δύσκολη για αυτόν η σκηνή του βιασμού της Βασιλικής, ο ηθοποιός απάντησε: “Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να επιτρέψω στον εαυτό μου να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη σκηνή, καθώς είναι μία πράξη αντίθετη σε αυτό που πρεσβεύω ως άνθρωπος και ως άνδρας. Όλες οι σκηνές βίας είναι απαιτητικές και χρειάζονται τεχνική, επαγγελματισμό και συγχρονικότητα. Η συνεργασία μου με τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου είναι εξαιρετική”.

Πηγή πληροφοριών: ΤV Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ