Τζένιφερ Λόπεζ: Πως καταφέρνει να διατηρεί μια νεανική επιδερμίδα – Μυστικά ομορφιάς

Είναι εντυπωσιακή και σε κάθε της βήμα η εμφάνισή της αφήνει τους πάντες άφωνους με τις χυμώδεις καμπύλες της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο. Η Jennifer Lopez κάνει το χρόνο να μοιάζει πως δεν έχει περάσει από πάνω της. Διατηρεί μια αψεγάδιαστη και γυμνασμένη σιλουέτα, ενώ πέρα από αυτό, κάνει όλες τις γυναίκες να θαυμάζουν και συχνά να ζηλεύουν, τη λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα της.

Η ίδια οφείλει αυτό το τέλειο χαρακτηριστικό της, όπως έχει παραδεχτεί παλαιότερα σε συνέντευξή της, τόσο στη μητέρα της όσο και στη γιαγιά της και δήλωσε πολύ τυχερή για αυτό. Ωστόσο, υπάρχει κι ένα μυστικό ομορφιάς, το οποίο η διάσημη τραγουδίστρια έχει ανακαλύψει μέσα από την καθημερινή της επαφή με έμπειρους makeup & skin experts. Πρόκειται για μια κρέμα περιποίησης προσώπου, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της, της ταιριάζει απόλυτα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του μπουντουάρ της.

Η Jennifer Lopez «φοράει» καθημερινά τη θρυλική Crème de la Mer της La Mer, που «γεννήθηκε» από τη θάλασσα για να μεταμορφώσει την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και μειώνοντας τις γραμμές, τις ρυτίδες και τους πόρους. Με λίγη ποσότητα της Crème de la Mer, η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει ότι η επιδερμίδα της γίνεται άμεσα πιο νεανική, αναζωογονείται και ενυδατώνεται σε βάθος.

Ένας ακόμη σύμμαχος της Jennifer Lopez για νεανική και λαμπερή όψη, είναι η πολύ συχνή κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι γεγονός, πως μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες, η συχνή κατανάλωση νερού φέρνει διαφορές στην πυκνότητα της επιδερμίδας, ενώ αυξάνεται άμεσα και η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Τόσο αυτό όσο και γενικότερα οι πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες κάνουν μικρά θαύματα στην εμφάνιση.

Πηγή: marieclaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ