Ναόμι Κάμπελ: Ο προσωπικός της σεφ αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Όχι σε γαλακτοκομικά. Όχι στο κοτόπουλο. Όχι στην γλουτένη. Τρία μικρά μυστικά της διατροφής της Ναόμι Κάμπελ. Όπως αποκάλυψε ο προσωπικός της σεφ, η “μαύρη γαζέλα” ακολουθεί πιστά τους κανόνες αυτούς για να μπορεί να διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Ο σεφ Sean John δήλωσε ότι “μαγειρεύω για εκείνην για περισσότερα από 10 χρόνια. Έχει πάντα τα δικά της υλικά στο σπίτι, αλλά ετοιμάζω ένα πολύ καλό γεύμα κάθε ημέρα, το οποίο είναι σούπερ “καθαρό” και εξαιρετικά υγιεινό… Ακολουθεί ένα καθαρό χορτοφαγικό στυλ. Όταν ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος, ετοιμάζω πάντα γεύματα για να έχει μαζί της. Δεν τρώει τίποτα που ετοιμάζεται σε αεροπλάνο”.

Ο John προετοίμαζε τα γεύματα της Κάμπελ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας. “Δεν παραγγέλνει ποτέ από το εστιατόριό μου. Δεν θέλει ποτέ κάτι που υπάρχει ήδη στο μενού. Πάντα μου λέει ‘φτιάξε μου κάτι που δεν υπάρχει στο μενού’, οπότε πάντα είναι μια δημιουργική διαδικασία” πρόσθεσε.

“Το φαγητό της πρέπει πάντα να είναι εύγευστο. Δεν μπορείς να βάλεις απλά αλάτι και πιπέρι. Δεν το κάνω άλλωστε, γιατί το καταλαβαίνει. Πρέπει πάντα να έχει το φαγητό διαφορετικά μπαχαρικά και βότανα. Της αρέσει να είναι καλό για την ψυχή και για όλες τις αισθήσεις” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Page Six

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ