Ολιβιέ Σαρκοζί – Μέρι Κέιτ Όλσεν: Την πέταξε έξω από το σπίτι για χάρη της πρώην

Διαζύγιο παίρνουν οι Ολιβιέ Σαρκοζί και Μέρι Κέιτ Όλσεν έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, ενώ μία από τις αιτίες του χωρισμού φέρεται πως είναι, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έρχονται στη δημοσιότητα από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, το οποίο ξανανοίγει μετά την περίοδο καραντίνας, η πρώην σύζυγος του Σαρκοζί, Σαρλότ Μπερνάρ.

Σύμφωνα με το Page Six, o Σαρκοζί “πέταξε” από το σπίτι τους στα Χάμπτονς την ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας για να μεταφέρει εκεί την πρώην σύζυγό του, τα παιδιά τους και τη μητέρα του προκειμένου να τους προστατεύσει από την πανδημία που έπληττε με σκληρότητα τη Νέα Υόρκη,

Ο χωρισμός του ζεύγους ήρθε τον Απρίλιο όταν ο Γάλλος τραπεζίτης μετέφερε στην έπαυλη στο Μπριτζχάμπτον με τα πέντε υπνοδωμάτια όπου διέμενε με την Όλσεν, την πρώην με τα παιδιά και τη μητέρα του από τη Νέα Υόρκη. Πηγή είπε στο Page Six ότι ο “Ολιβιέ ανησυχούσε για την ασφάλεια της οικογένειάς του στη Νέα Υόρκη στη διάρκεια της πανδημίας. Επέμενε στη Μέρι Κέιτ ότι ήθελε να φέρει τη Σαρλότ, τα παιδιά τους και τη μητέρα του από την πόλη. Ίσως οι Γάλλοι πολιτισμικά έχουν διαφορετική οπτική στο θέμα του γάμου, και ενώ η Μέρι Κέιτ αγαπά τα παιδιά του, ήταν πολύ για εκείνη να έχει και την πρώην του να μένει μαζί τους στην πανδημία. Εσείς θα θέλατε την πρώην σύζυγο να μένει μαζί σας για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα στη διάρκεια μιας κρίσης;”.

Άλλη πηγή πρόσθεσε: “Μόλις η Μέρι Κέιτ βγήκε από το σπίτι τον Απρίλιο, ο Ολιβιέ έφερε τη μητέρα του, τα παιδιά και… τη Σαρλότ, την πρώην σύζυγο,ώστε να τους προστατεύσει από τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Σαρλότ και τον Ολιβιέ, και θέλει απλώς να έχει όλους, περιλαμβανομένης και της Σαρλότ, ασφαλείας από τον κορονοϊό. Δεν ήταν κάτι ασύνηθες για τη Σαρλότ να είναι εκεί και να μένει σε ξεχωριστό δωμάτιο στα Χάμπτονς σε διακοπές ή γενέθλια. Έχουν δυο παιδιά και πάντα τα βάζουν πρώτα. Στον γαλλικό τους τρόπο σκέψης, η οικογένεια έρχεται πρώτη, ακόμη και μετά το διαζύγιο. Η Σαρλότ ήταν ακόμη και στον γάμο του Ολιβιέ με τη Μέρι Κέιτ”.

Όσον αφορά στα προβλήματα που οδήγησαν στο διαζύγιο τον Ολιβιέ και τη Μέρι Κέιτ, σύμφωνα με τις πηγές ήταν ότι απομακρύνθηκαν σταδιακά. Δεν υπήρξαν απιστίες ή προδοσίες. Κάποιες στιγμές τα ζευγάρια ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Το σχέδιο να φέρει την οικογένειά του ήταν ο τρόπος του να προχωρήσει και το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα για τη Μέρι Κέιτ”. Πηγές είχαν αναφέρει πριν από μέρες ότι ο Ολιβιέ ήταν εκείνος που έθεσε τέλος στον γάμο τους ακυρώνοντας τη μίσθωση του διαμερίσματός τους χωρίς να την ενημερώσει, στο μέσο της πανδημίας, αν και η Όλσεν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου. φού έφυγε από το σπίτι τους στο Μπριτζχάμπτον η Μέρι Κέιτ διέμεινε σε μία έκταση στα Χάμπτονς αξίας πολλών εκατομμυρίων, με ιδιωτική μαρίνα την οποία νοίκιασε για 325.000 δολάρια για την περίοδο του καλοκαιριού, όπως αποκάλυψε η Page.

Το διαζύγιο του Ολιβιέ με τη Σαρλότ το 2010 ήταν ταραχώδες αλλά οι δυο τους διατήρησαν φιλική σχέση μετά. Λέγεται ότι σύμφωνα με τον γαλλικό νόμο έπρεπε να της δώσει το 10% της περιουσίας του αλλά εκείνος φάνηκε γενναιόδωρος και της έδωσε το 50%. “Τώρα στο Μπριτζχάμπτον απολαμβάνουν ατελείωτα γεύματα μαζί” είπε πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ