Σκαρμούτσος για MasterChef: Έχει μεταλλαχτεί – Τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά όταν ξεκινήσαμε εμείς

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολιάζει το Master Chef και εξηγεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό στο οποίο συμμετείχε εκείνος πριν από περίπου δέκα χρόνια.

«Στην τηλεόραση βγήκα σε μεγάλη ηλικία, συνειδητοποιημένος. Ήμουν 40. Πριν από δέκα χρόνια Κλείνω τα 50 σε δυο βδομάδες.. Επειδή ήμουν 40, ήμουν συνειδητοποιημένος και ακολούθησα αυτήν την πορεία. Η τηλεόραση με βοήθησε οικονομικά απίστευτα, το λέω και το παραδέχομαι. Ήμουν φτωχαδάκι πριν κάνω τηλεόραση. Ok, είχα ένα καλό μισθό και τώρα ζω άνετα” και πρόσθεσε: “Η τηλεόραση μου έδωσε άλλο πράγμα, διαφήμιση, πολλές επιλογές, περισσότερα εστιατόρια, ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω, ελευθερία να απορρίψω πράγματα, που παλιά δεν μπορούσα να το κάνω. Με βοήθησε πάρα πολύ”.

Και συνέχισε σχετικά με το MasterChef: “Εμείς επειδή ήμασταν οι άνθρωποι που το είχαμε ξεκινήσει, τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά. Ήταν βέβαια και το κανάλι, το Mega, ένα μεγάλο κανάλι που δεν υπήρχε reality. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που κινούσαν τα νήματα ήταν πάρα πολύ αντικειμενικοί, θέλανε να βγει μια πολύ όμορφη εκπομπή. Για ‘μένα ήταν το ρομαντικό MasterChef. Το τωρινό έχει μεταλλαχτεί. Έχουν αλλάξει οι καιροί. Ήμασταν η δεύτερη χώρα στον κόσμο που κάναμε MasterChef. Πρώτη ήταν η Αυστραλία και εμείς ήμασταν η δεύτερη και μετά η Γαλλία. Ήταν ένα concept που μετά την Αυστραλία το πήραμε εμείς, το κάναμε επιτυχία και μετά έρχονταν χώρες από όλο τον κόσμο να δουν το δικό μας. Αν με στεναχωρεί, στεναχωριέμαι γιατί ήταν ένα άλλο πράγμα. Δεν γίνονταν αυτά τα πράγματα. Δεν τα καλλιεργούσε η παραγωγή αυτά. Και να γίνονταν, σβήνονταν αμέσως. Πρέπει να καλλιεργήσεις κάτι, να το συντηρήσεις για να εκτιναχθεί… Τηλεόραση κάνουμε! Τα ξέρετε αυτά… Το ζυμάρι για να φουσκώσει χρειάζεται και μαγιά, άρα επιλέγεις τη μαγιά, δηλαδή τους παίκτες, τους βάζεις στο ζυμάρι και το αφήνεις να φουσκώσει», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ