Κωστέτσος: Τι απαντά μετά τον σάλο για τη δήλωση ότι οι μάσκες του δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς

Στο ατελιέ του στο Κολωνάκι βρίσκεται ο Βασίλειος Κωστέτσος, όπου, μεταξύ άλλων, σχεδιάζει μάσκες, οι οποίες αποτελούν αναγκαίο αξεσουάρ λόγω του κορονοϊού. Ο γνωστός σχεδιαστής είπε ότι η κάθε μάσκα κοστίζει 10 ευρώ, ενώ απάντησε και για τη δήλωση του που είχε προκαλέσει σάλο.

“Παρεξηγήθηκε αυτό που είπα. Θα γνωρίζετε πόσο εκμεταλλεύονται τους αλλοδαπούς. Έχουν τους Πακιστανούς, τους Ινδούς, τους Ιρακινούς, να δουλεύουν χωρίς ένσημα, χωρίς ΙΚΑ. Να δουλεύουν με “3 και 60″ να δουλεύουν μέσα σε μπουντρούμια προκειμένου να βγάζουν τεράστιες παραγωγές προκειμένου να βγάζουν κέρδη οι περισσότεροι. Αυτό εγώ δεν το κάνω, δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι. Έχουν προτεραιότητα οι Έλληνες εργαζόμενοι σαφώς για μένα, δεύτερη επιλογή μου είναι οι αλλοδαποί. Οπότε δεν θα μπορούσα για να ρίξω το κόστος να έχω αλλοδαπούς, να τους έχω ανασφάλιστους μέσα και να ετοιμάζουν κρυφά τα προϊόντα”, είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχεδιαστής όταν είχε ερωτηθεί αν οι μάσκες που φτιάχνει παρέχουν ασφάλεια, είχε απαντήσει: “Παρέχουν ασφάλεια, κοίταξε… Το βασικό απ’ όλα είναι πως είναι χειροποίητες. Δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς να πετιούνται κάτω, χιλιάδες, κατά εκατοντάδες, να τις πατάνε και μετά να της βγάζουν για να κάνουν φασόν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ