Ιλένια Ουίλιαμς: Τι είπε για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στις διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σημειώνοντας ότι στο μέλλον θα προσπαθήσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Νομίζω πως δεν έχει μείνει κάποιο κενό, ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, έχει περάσει και καιρός πλέον. Νομίζω ότι αυτά που είπε ο Δημήτρης τα είπε πάρα πολύ σωστά, δηλαδή με κάλυψε. Δεν έχω κάποιο κενό. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι. Αν μπορούσα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, θα επέλεγα να μην ξέρει κανείς τίποτα, να μην μάθει κανένας τίποτα. Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με αυτό”, είπε μεταξύ άλλων η Ιλένια Ουίλιαμς μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show και πρόσθεσε:

“Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση, όχι τώρα, γενικότερα όταν έπρεπε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Γιατί αλλιώς δεν θα λεγόταν και προσωπική. Τα είπαμε, τα είπε και εκείνος, τα είπα και εγώ. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Στο μέλλον θα προσπαθήσω να προστατεύσω όσο περισσότερο μπορώ το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ