Διαζύγιο για τον αδελφό του Σαρκοζί και την Μέρι Κέιτ Όλσεν

Η Μέρι Κέιτ Όλσεν ζήτησε διαζύγιο από τον Γάλλο τραπεζίτη Πιέρ Όλιβερ Σαρκοζί, αδελφό του πρώην προέδρου της Γαλλίας. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, η Όλσεν υποστηρίζει ότι την πετάει έξω από το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η 33χρονη παντρεύτηκε με τον 50χρονο το 2015. Υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου όταν πια ήταν ξεκάθαρο ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει και η σχέση τους είχε καταστραφεί. Όμως λόγω του lockdown τα δικαστήρια δεν δέχονται αυτή την περίοδο αιτήματα διαζυγίου, με αποτέλεσμα να ζητάει τώρα να γίνει μια εξαίρεση για εκείνην καθώς ο Σαρκοζί την… πετάει στον δρόμο.

“Ο σύζυγός μου τερμάτισε το συμβόλαιο ενοικίασης του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Κάνω αυτό το αίτημα ως επείγον γιατί ο σύζυγός μου απαιτεί να μετακομίσω από το σπίτι μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού” τονίζει. Επίσης υποστηρίζει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού παρακαλώντας να μείνει μέχρι τουλάχιστον το τέλος Μαΐού.

“Είμαι τρομοκρατημένη καθώς ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι που ζήσαμε και αν το επιτύχει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου αλλά ρισκάρω να χάσω και την προσωπική μου ιδιοκτησία παράλληλα” πρόσθεσε. Λόγω της πανδημίας, η Όλσεν δεν μπορεί να ψάξει για άλλο σπίτι αυτή την περίοδο, ούτε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και όπως αναφέρει φοβάται ότι ο Σαρκοζί θα τα ξεφορτωθεί ή θα τα καταστρέψει.

“Η σχέση μας είχε ήδη καταστραφεί έξι μήνες πριν” υπογραμμίζει.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ