Γιάννης Σπαλιάρας: Ήμουν αραχτός μέσα στο τζακούζι όταν… – ΒΙΝΤΕΟ

Κατευθείαν από το Ιράν μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και μετά ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας, είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” όπου αναφέρθηκε στον ρόλο σε σειρά του Netflix αλλά στα “ρολάκια” που παίρνουν οι περισσότεροι Έλληνες που αναζητούν καριέρα στο εξωτερικό.

Όπως τόνισε περίμενε την απάντηση από το Netflix έξι μήνες και δάκρυσε όταν του ήρθε η θετική απάντηση: “Είχα στείλει ήδη το τελευταίο βίντεο στα αγγλικά και τα ισπανικά την Παρασκευή και μου είχαν πει την Τρίτη θα έχεις πάρει απάντηση. Έχει φθάσει Παρασκευή και όσο περνάγαν οι μέρες δεν ένιωθα καθόλου βολικά με όλο αυτό. Ήμουν στη Σαντορίνη, αραχτός σε ένα ξενοδοχείο μέσα στο τζακούζι και μου έρχεται ένα μήνυμα “στείλε μου τη σκηνή αν μπορείς σε παρακαλώ και στα ελληνικά”. Πετάγομαι έξω, βρίσκω κάποιον από το ξενοδοχείο να με βγάλει, στέλω το βιντεάκι και η απάντηση που ήρθε από τη διευθύντρια παραγωγής από το Μεξικό μετά από μισή ώρα μου είπε ότι “το βιντεάκι σου το έχουν εγκρίνει τέσσερις άνθρωποι, περιμένουμε την τελική έγκριση από το μεγάλο αφεντικό, αλλά αν θες τη γνώμη μου ετοίμασε βαλίτσα”. Εκείνη την ώρα μου βγήκε όλη η πίεση αυτών των μηνών και μαζί με την πίεση και τη συγκίνηση έβαλα τα κλάματα” είπε ο ηθοποιός και μοντέλο που είπε ότι η μητέρα του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σημείωσε: “Αυτό που μου συμβαίνει τώρα στην υποκριτική δεν το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου. Συνήθως, για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε, τα μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα” σημείωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το βίντεο από το gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ