Νέο ειδύλλιο: Γνωστός popstar σε σχέση με την πρώην του Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΦΩΤΟ

Νέος έρωτας για τον τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο καθώς φέρεται να είναι σε σχέση με την πρώην σύντροφο του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο popstar και η Τζένα Φρουμς, που είναι instagram influencer, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, αλλά περνούν μαζί την καραντίνα στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες και μοιράζονται στο instagram ή στο Tik Tok βιντεάκια όπου γυμνάζονται μαζί και εντυπωσιάζουν με τις ασκήσεις τους.

Πηγή είπε στη Sun: Ο Τζέισον και η Τζένα δεν ήταν μαζί πολύ καιρό προτού ξεκινήσει η καραντίνα αλλά αποφάσισαν να κάνουν το άλμα και τους αρέσει πολύ. Είναι και οι δύο εξωστρεφείς, γεμάτοι ενέργεια και αυθόρμητοι οπότε έχουν ταιριάξει όμορφα. Για λίγο ο Τζέισον δεν ήθελε να κολλήσει σε μία σχέση ιδίως όταν περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά έμοιαζε τόσο σωστό και θα δει τι θα γίνει”.

Για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι ο Τζέισον Ντερούλο, είχε κάνει τους πάντες να σηκώσουν φρύδια από την έκπληξη όταν είχε φωτογραφηθεί με μαγιό λέγοντας πως κρύβει ένα ανακόντα στο εσώρουχό του.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ