Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη: Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Χρήστος Δάντης. Λίγες ημέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι του «Δεν υπάρχει Θεός», ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα στα τραγούδια του αλλά και το αιχμηρό post που έκανε.

«Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης.

«Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδ…ές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το post στο Instagram γιατί είπα και εγώ κάπου να ξεσπάσω. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Δεν υπάρχουν μπροστά σου. Ποτέ δεν κάνω κάτι για να μου πείτε αν το κάνω καλά ή όχι. Εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώντας αν θα μου πουν μπράβο ή όχι. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ουσία, ενδιαφέρεται για το περιτύλιγμα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός», ο Χρήστος Δάντης σχολίασε: «Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι; Δεν βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο;”. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι; Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ